如果河馬算呃何伯,咁當年陳振聰同小甜甜算唔算?

32 回覆
1 Like 8 Dislike
點解當年冇人笑小甜甜臨老入花叢
仲記得好多人鄧陳振聰唔抵
覺得佢應該真係有小甜甜既真遺囑
可惜冇後台唔夠背後既勢力fight
千億拎唔到之餘仲要坐埋監

不過印象佢好似張d資產轉移哂老婆
再同老婆搞離婚之後再破產
離婚後仲有同老婆仔女食飯
唔知係真離婚定假離婚黎逃避欠債

利申:唔係幫河馬,支持何伯仔女保護何伯財產

你地覺得陳係貪龔d 錢定真愛
因為河馬係支那陰道
河馬話
男人做同一樣嘢又另一套極寬容標準㗎啦
咁係因為太多女人咁做先會咁比人標籤
男人一萬個都未必有一個咁做
一切都係因為過去咁多個女人造成
因為知道嘅時候佢哋兩個都已經冇好下場
大把男人做咗唔敢講啫
識唔少人靠女人養
但社會風氣會笑 所以收收埋埋
香港咁多單性交轉運
Google下香港青龍教
仲有蔡天鳳

乜撚嘢一萬個男人都無一個會呃女人錢
人唔笑狗都吠
佢比人拎出嚟講係因為佢罕有
女人呃男人錢發生左太多次新聞你唔係死埋人都冇興趣報

e.g 胖貓
小甜甜咁撚多錢,背後有成間公司Backup,你會擔心佢啲錢俾人呃走晒?你係咪戇鳩

即係你會擔心李嘉誠冇錢?

嗰個濕鳩何伯,嗰啲真係棺材本,冇咗就冇咗
年紀雖然相同,財力完全不同,兩件事嚟
男人比女人養前提係高大靚仔仲要受佢氣
但我識更多係女人係靠男人養
又肥又醜嘅都有人養
但唯一嘅條件係作為女人咁出世
洗男人錢仲pua 男人話其他男人對佢仲好比氣佢受
胖貓成件事無官方證實過

淨係放大女人放過男人其實係因為愛男社會嘅厭女文化
其實有笑小甜甜臨老入花叢架
根本係勁多人驚「冒犯」小甜甜唔敢講
冇人笑龔如心臨老入花叢
係因為大家都係佢死左之先知有陳振聰

咁同2012年大家先知梁振英係自由行之父一樣
冇人識追究佢係2003年明知雙非法律漏洞存在下搞自由行,反而當佢所謂零雙非係解決雙非既功績
學你話齊
google下有幾多男既比人呃先啦
無數據嘅嘢都係口同鼻拗
講到作為女人出世就有人養更加係幻想力驚人
成日覺得自己被迫害
係嘅話女人唔使讀書搵工上流啦
一堆嘅堆女仔咁辛苦考入專科賺錢買花戴咩
年輕一代男女收入差咁少
靠港男份糧養鬼到女人咩
有都係少數有錢人專利
大多數人咪又係公一份婆一份
成日覺得自己被迫害
呢個唔係女權專門做嘅事乜
跟據 wiki 陳振聰同小甜甜 1992 已經埋牙 直
到小甜甜死為期 15 年左右
如果何太真係全心服侍到河伯 15 年 筆錢佢應得
你哋嗰啲女性迫害全部都係靠印象鳩噏
或者扮弱勢r著數/身在福中不知福
男人嗰啲迫害全部有新聞佐證,亦都寫晒喺歷史度
龔未死梗係未可以拎哂
但龔死後,陳差D可以吞哂佢成間公司wor

仲有係計呃唔呃既問題
兩者都好似其實
龔比左幾廿億陳
何伯係比左幾廿萬河馬(差D比多100萬CASH)

而最後兩個都係等對方瓜老襯就吞哂佢所有錢
多錢少錢都係冇關係都係呃
結局暫時陳同河馬都失敗左
服侍其間拎到好多個億十分抵服侍

講笑咁講有人係連登出post
服侍我15年會每年比1億你
應該排隊可以排爆n個post
仲未計有d 頂爛市10萬都肯做個d
香港女富豪榜全部都係靠離婚分人身家
俾人用你用開果招駁返你,就係度老作
講人身侵害你就轉話題唔敢面對
男女搵錢能力我有大把社會因素解釋到差異
亦都同該性別嘅普遍個人品格無關
少啲富豪定少啲犯罪者
一定揀前者
其實富豪裡面都有三成人係嚟自繼承
個個都白手興家咩
又轉移焦點
本身就係覺緊有錢嘅女人嘅財富來自男人
你又轉去人身侵害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞