悠二大哥,雖然我部機買咗半年,但都唔洗半夜三間嚟爆玻璃

306 回覆
22 Like 953 Dislike
我都用緊磁吸 係咪冇咁易爆?
屋企2部電腦前後都用過4-5個玻璃機箱 未爆過仲要有3隻貓
應該學鋁窗咁用夾
咁無咁易爆
呢啲情況唔係應該鬧生產商咩 唔通4090個插頭燒咗你會走去問零售商點解會咁
你用乜可以撞爆隊強化玻璃咁勁?
我睇法就係佢想話悠二度買嘅好易爛但如果哩種機殼普遍都係半年就會爆/不嬲勁易爆嘅,我會理解點解你哋咁燥
好撚悶呀

次次個劇本都係有人開Po,就有幾隻癲狗衝出黎話人地R禮物R禮物帶晒風向,跟住就有班傻仔懞盛盛附和,你班癲狗水軍打手可唔可以高質少少?

又幫手免費宣傳,交晒泊車費架啦,搞咁多野做乜
我覺得人哋有問題講出嚟,有人覺得我有問題恥笑我
討論區係咁架啦冇乜所謂
我講係因為我覺得留言前無視內文其他補充繼續插冇意思
人哋覺得佢補充好虛偽所以無視
咁講完我咪明
屋企嗰個幾年都冇爆,我又唔係做開砌機所以唔知一年內爆係好普遍嘅事
多謝你教翻我知道
政治層面?
我係講緊網上普遍現象係一啲人被人反駁而氣急敗壞時,好鍾意攞「言論自由」做擋箭牌去掩飾自己邏輯上嘅錯誤
如果係我表達唔好令你誤會嘅我講聲sorry
咁岩我部機買左7年 打機會lag
油2今次唔幫我升級張display 我一定開post
你講得啱,係我考慮不周多謝你耐心解釋比我知
獲獲新鮮,獲獲驚喜
一定係你岩 堅持
點解錯咪認,而家人哋好好語氣教我嘢
電腦玻璃真係好爛爆
9成9格硬整入去, 砌得唔好先會咁爆
發明玻璃機箱要切柒啦條撚樣
乜撚嘢叫「係未」?打字都有鄉音就死撚返上去啦屌你老母閪。
塊膜邊到買到
係未?
淘寶 7.9$ 60 X100 CM
邊隻
你個topic已經怪緊人地啦
再講 你搵左客服仲上黎開po把撚啊?
磁吸塊玻璃冇開窿,個門用膠水黐個框上去,理論上冇咁易爆,不過唔知膠水會唔會老化跌塊玻璃落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞