悠二大哥,雖然我部機買咗半年,但都唔洗半夜三間嚟爆玻璃

306 回覆
22 Like 953 Dislike
啲防爆玻璃弱點喺個角,但啲螺絲就偏偏喺四個角,而啲柒頭又鐘意成日扭粒螺絲,仲要有咁實得咁實,爆玻璃其實係好易
首先係你嘅所謂認返錯我唔知係邊啦 但係咁虛偽我相信都唔係重點 唔需要同我交代

我主要想表達你買咗咁耐實會有好多人為/非人為問題 用咗咁耐呢件事係咪悠二保養範圍係咪有必要專登開post公審已經又係一個問題 唔好話咩類比錯唔關事

對於用腦 唔好話咩大家咁話
起碼有三個巴打理解同同意我表達咩
係咪有人個腦理解能力有問題呢 呢樣我唔想深入研究

另外我都唔想同你泥漿摔角
你講野呢到啲巴打撐唔撐你大家有眼睇 我唔係幾咁想睇你花時間講經
啱啱再睇多一次個標題 , 屌你講到好似塊玻璃特登揀半夜三更爆 下次塊玻璃要爆使唔使同你約時間約返個得閒嘅time slot 先爆
玻璃最怕一邊凍一邊熱
半年先爆關悠二咩事
Fractal design North / XL mesh
又無玻璃, 個樣又唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞