In戲院part time俾人當馬騮玩

146 回覆
41 Like 722 Dislike
我覺得樓主睇得日劇睇上腦
請番同類人之後再請幾條女日日番工圍內自己食
Smart casual
作文
樓豬已留一負皮
咁真係要打呔 正式少少嗰啲又係見咩先咁著?
要求full suit見嗰啲我諗依家已經極少?
而家假膠都咁撚多人覆
樓主kam,經理閪
唔明啲人屌樓主做乜
你會唔會去睇戲係客戶啊 識唔識日日去捉住啲撚樣屌啊
戲院有手有腳就請

一係假膠一係kam撚
戲院基本上係比廢老做
除咗做大show學到少少嘢之外
基本上呢份工係完全無嘢學
賣飛學佢個system點用
小賣部學整爆谷沖嘢飲
帶位淨係學少少人流管制

利 返過ft 啲經理都勸我轉工
唔好係個度浪費時間
你都好撚kam , 人地有心安慰下樓主 就俾你講到打飛機 香港人係咪一定要踩鳩人 踩到一文不值 先顯得自己好似好威咁?
篇野幾多成係安慰樓主幾多成係發洩大家心照啦
好同情樓主既,我諗呢種事件多數係自己仲係細個既時候發生,但係當你再遇到類似事件既時候下次你就唔好比人蝦啦。

個人意見:香港服務業經理就係鍾意覺得自己職位高就成日蝦蝦霸霸,但係睇真d你個所謂經理都係front-line manager jer haha。將來黎講,你career pathway 都好過個位經理既
小弟以前都試過返類似服務業工,但係搞笑既位係我個陣被經驗多過我既員工笑(儘管我都唔知笑咩,可能覺得我地後生挨唔到或者係笑我地咁後生係到做?),但係我後來入左三大之後見返其中一位同事既時候對方反而對我好有禮貌instead of 睇我唔起。
加油啊樓主。suit呢d formal dressing留返係大公司interview啦,個到先襯得起你件suit
我都係
MK仔係咁
可以有幾惡?你公司人數請到岩岩好?
正常黎講pt係有手有腳就請
我以前有編下更一睇就知pt人數係多到編唔足更比佢地,一出事就即blacklist
請你返黎編幾日之後cut晒佢更都得
pt求其係group搵都一堆人in啦
樓豬嬲到開分身負多一下皮
呢個係最新潮文?未見過呢個版本 but 好好笑
Bank
唔會 識人做過big4都識
去做ceo 咩
最on9係你會做依啲垃圾工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞