iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

有冇試吓唔tick呢個?
我剔咗嘅話MGS出中文有啲問題,唔tick就可以出曬中文
D8岩岩到手真係幾好
1舊水貨仔算係咁
小弟用gvg next plus用6,so far冇乜問題,亦都唔太感覺到部電話發熱,係開到4k先明顯feel到熱,但一樣好順

利申: iPhone 13
小弟玩gvg next plus用6,so far冇乜問題,亦都唔太感覺到部電話發熱,係開到4k先明顯feel到熱,但一樣好順

利申: iPhone 13
搵到個有中文rom嘅網 睇吓大家啱唔啱用

https://ggheart999.blogspot.com/search?q=Psp&by-date=true

你用電話? 我用電腦等佢壓縮download到喎
好正
明你講咩
本身玩機戰,禁實個虛擬O制會快啲
但換左D8手制(佢叫B制)
禁實唔會快
禁實都係當你禁一下
點解決
D8 睇黎有唔少問題
玩返絕體絕命都市
我用leadjoy m1c 完全無問題
有冇完整教學點樣入game
師兄係咪GVGNP連機?我試左好耐都失敗。已經set左同一個WiFi,host and client都打左同一個ip都係一開局就斷線。可唔可以分享下你點setting?
Share hotspot 得唔得
唔得wor, 好似無權限
我用電腦down完 拉去icloud同步就用得
上去#805 果個網站下載你想玩既遊戲檔案,下載完後去返你手機既下載資料夾到點一下個剛下載完成的zip file ,佢就自己unzip file, 之後禁入去剛才unzip 完白file 裡面,就有遊戲的.iso 檔案,你將佢移動去 iPhone— PPSSPP—game folder 裡面, 之後再開模擬器就可以玩遊戲啦
Exactly
Btw 我最後調一調啲制就算
係咪玩唔到online
想玩返gvg 連線
好撚癲
開左高畫質之後啲驚勁高清
係冇咁細緻但屌打垃圾手遊

一向有玩開steamlink
有時啲PC驚用電話玩都仍然太難
PSP插手制岩岩好
Down 返akb1/48 好撚正
Psp 有冇類似bishi bishi game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞