iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Ppsspp file入面有個savedata file 你down完個Save file unzip佢再擺落個savedata file到
用電話直接改.Rar>.zip 都解壓到
如果本身有解RAR檔既app就唔駛咁煩,直接解完放個file去save file度
https://www.youtube.com/watch?v=WDby0dcKjFw
用PSP鐵拳6改做鐵拳8,真心癲
睇黎人地俾左殘次品俾你
已經喺嗰條link down隻game,玩緊再世篇同用緊十幾GB個高清pack,但入game都係簡體
機戰mx有高清texture嗎
我用左個高清pack ,得某啲位係高清
最重要嘅戰棋同機體都係低清
你係咪都咁?
我未玩到再世,我張圖破界篇黎

我呢個係再世篇,個高清pack都成13GB我見破界嗰個好似得3GB?
字體係跟ROM唔係跟pack
再世篇係無繁體 無人整
破界篇有係因為星組整

高清texture點解size差咁遠我都唔知 可能因為唔同人整
題外話,
RETROARCH 而家可以喺Apple TV上面玩到PSP啲game
痴線咁正..最衰係英文好似怪怪
冇辦法啦 始終係外國人整
Btw原版係有日版 叫tag vs
https://youtu.be/eg0G8aZDeWU?si=K2oafvaYSpIA3Moe
我試左#74條link
破界篇
無開紋理,係全低清
開左紋理,某啲位即時變高清(例如主目錄個game名)
至於機體就仲係低清
真係好癲...家陣先知PSP game 都可以俾D 人改到咁
睇YouTube好似有好多版本,想請教下係咪DL 呢個版本都已經夠殺? 見好似最多view
13gb攪極都download唔到,話到左limit. 又唔識等某段時間後再繼續download
我都搞咗好耐,最後喺電腦down,mega一爆limit就用vpn轉個ip繼續down,down完入返落電話又搞咗一段時間
裝埋mega個程式掛一兩晚佢自己會識dl
有無高清芒亨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞