Mirror無人睇 澳門演唱會門票低至3折

163 回覆
19 Like 58 Dislike
今次撐你 個rundown 真係俾狗睇
開咁多場都係改少少 cut 上弦啲 solo
仲想人課金 食相太差
2018年11月3日,​5年前
有傳5+5

咁真係今年會傾約
今年2024喎,似係7年仲有年幾合理啲喎
條友不嬲白卡開
追電視台(ATV)追到變白卡
中囯人唔識廣東話都講得出,當廣東話起碼喺香港
車船事小,酒店住先甘,下下成千銀一晚
佢咁講係想幫鏡狗spin啫
淨係廣東台都講緊廣東話,仲講埋粗口啦
https://www.youtube.com/watch?v=vS-LkYmv0NE
即日來回都得
散場仲要趕船,返到去梳洗凌晨三點先瞓得,咁辛苦做咩? 響屋企買online睇咪算囉!
本身演唱會就係想賺傻閪錢,無理由倒貼班演員去睇演唱會
睇戲票房就公開畀人知,咁咪有所謂「鏡嬸」買飛唔睇,畀Media報個票房破幾多千萬,都係當PR Fee,搭個雞棚畀班廣告客戶睇
但演唱會條數唔公開就無人知,唔夠人就用黑布遮,但影到張一百幾十人嘅相就又可以做新聞
成日講到班傻閪講到咁「有錢」,又請人搭叮叮,仲識係之前搵Media幫篇鱔稿落Facebook廣告,但連買演唱會飛供養柒鏡都唔做,班傻閪鏡嬸咁選擇性做數就真係好耐人尋味
廣告商睇data
搵左你做代言冇效邊有下次
所以好多都無再用柒鏡
明明係好鬼緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞