Mirror無人睇 澳門演唱會門票低至3折

163 回覆
19 Like 58 Dislike
我記得個陣都有講Anson燶
但2位數 仲平過睇戲
叫班港嬸去買晒d飛佢啦
好聽自然有人去,mc街客多
唔好聽嘅貼埋錢俾我都唔去啦山長水遠
Follow 免費有乜所謂 唔follow 邊有嘢笑
啲港嬸連去澳門都嫌遠
你真係唔抹嘴㗎喎
你講我信你
娛樂台權威人士

你個朋友都唔想睇 明明開show前幾日已經賣緊咁嘅價
以事論事,香港開就話有班local fans 頂住啫,開遠少少啲人已經唔太想去,好似亞博咁,係澳門開show,但你concept 係香港人過嚟睇就on9了,都唔關錢唔錢既問題,係想唔想睇既問題。

我係MKV就今年全力推爆本地市場算,起碼有得睇餸食飯,海外show 識你老鼠咩,唔好俾埋啲social media既followers,likes,同票數就覺得真係天團,大家可以留意mirror 依兩年既廣告數量,TVB既artist依家都開始多返廣告拍,仲有咁多中新生代既artist 選擇。如果MKV唔係有意想投放大量資源去提升mirror 既歌影藝才能,好難行得遠。
依隊嘢連香港都出唔到,仲想衝出亞洲,做亞洲第一
柒咗仲要死撐
反鏡撚真係好柒
邊夠你國際天團半賣半送柒阿?
柒到無人睇要取消添?
亞洲第一?
我銀河黑卡
公關話送8張叫我去拎
準備收皮啦都
夠唔夠你支那姜領軍嘅mirror柒做男人做乜鳩咁撚折墮要係度奶鏡
依家個心雄在自然想去外國啦
當然明白MKV諗緊咩啦,不過要衝出國際,睇下人地國家衝出國際既artisit,平均去到咩level先 依家見到既係得個想字,唔係踩香港唔能夠,做人既嘢真係要有自知之明,foresee 到一係俾人笑歌唱唔好舞跳唔齊,一係啲飛散唔到,要cut場次/站,依家推去國際同叫mirror 原地解散冇乜分別,睇唔到佢地做緊既別係對mirror有咩正面幫助。
最大問題就係本地市場都愈黎愈少可以賺,所以先要咁急用盡所有方法打開海外市場
不過Viu到依家仲未肯面對鏡狗係一堆本身就唔應該紅,出左香港唔會有人識欣賞,幫香港演藝趕客既呃飯食垃圾

李氏用左唔少錢去推佢地上英文平台宣傳,但實際作用係零
我係佢地就慳返啖氣,留返啲錢買多啲本地fans造勢呃下廣告商好過
起碼靠班無腦傻閪阿嬸阿婆仲可以keep住有穩定收入
Viu柒在華人市場都未搞得掂,仲咁大想頭推去英文市場
果條肥魯連音樂係乜野都唔知就亂鳩咁推啲垃圾出黎呃飯食,幫香港樂壇再趕走多啲客
李生又會咁蠢放咁大舊錢畀佢燒
MKV性格擺明 賺到你盡
可能課金$100得幾蚊比人做野出糧
仲話想衝出國際,鏡粉成日自取其辱
你件白卡翡翠佬更加唔識廣東話添啦
又唔望下人地楊千嬅上到去開arena場唱咩歌?
大陸最少幾千萬人都識廣東話,係唔睇鏡狗呢啲趕客垃圾啫

你口中成日提住既樂壇革命真係冇撚用,幫手滅絕廣東歌,香港流行文化就真係佢地既革命啦
解散咩
咁撚多場 蝕死未
出名成日駁咀果啲少左出聲
多左生面口果啲鏡嬸出黎公海洗地帶風向
淨係薑唐我都遇到幾隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞