ios影響力係咪真係咁大?!ios有得玩模擬器就可以推成三個post,當年and玩到ps2模擬器就一個post都推唔爆

71 回覆
9 Like 50 Dislike
完全難以理解,照計當年android機玩到ps2應該好震撼,話晒終於可以隨時隨地玩ps2,ps2有幾多正game大家心知肚明,而且係世界上銷量最高嘅遊戲機,依家ios連dc都玩唔到都可以推到三個post

gba/nds模擬器已經上架app store!!(3)幾時到其他主機模擬器
https://lih.kg/3683181

ps2官方模擬器android版已經正式喺play store推出啦!!仲要係免費!!
https://lih.kg/2797413
ios影響力就係咁大
事實就係咁
高登收左hkg+ iOS app 變左全世界移民連登 你話影響大唔大
ifan放監係激動啲
2年前WFH 個個仲玩緊switch
真係iphone 用家都廢事同你班and仔嘈
事實係當年and機玩到ps2真係好震撼,ios就算開jit玩ps2都係唔順,要順起碼要等多三四年
咪即係如果大陸啲人唔洗翻牆就上到YouTube
Youtube 冧server都似
idog成班弱智仔
發現新大陸咁
勁撚弱智

好想知i撚係咪真係只活在自己世界 ?
其實仲未放監,app store依然係自閉
班ios發現新大陸咪由佢圍爐
An機我地玩足咁耐已經冇咩好講
其實以android機嘅性能係足夠行ps3模擬器,但ps3模擬器團隊唔肯幫android寫,要用好間接嘅方法用windows模擬器玩ps3模擬器,樽頸位喺cpu度,gpu已經做到九成轉換
PSP有無得玩夢幻模擬戰?
呢隻game出過psp版咩?
只記得幾歲既時候用電腦window98模擬器玩
玩ps1/同ss版囉,都出咗中文版
想玩邊一集?
佢地比iOS 用家更關心iOS
事實就係蘋果撚多
都唔名呢啲emulator game點解唔用pc玩,pc性能好咁多 要玩gameboy嗰啲不如買隻淘寶300模擬機仲好玩,有埋實體掣
想玩返哂咁多集,細個只有機會玩一集,仲要已經唔記得左,要再上手玩返先記得

好記得主角已經最勁,都仲要唔夠npc 打
屋企已經10年無用PC,只有iPhone and iPad
見到師兄係另一個post覆左我,有其中一個版本既夢幻模擬戰感謝

我要好努力再揾下其他版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞