【波台的红太阳】阿仙奴23-24维护国家安全讨论区MCMLXXX

1001 回覆
36 Like 655 Dislike
呢幾件理性地講好啱打柒曼城
有對抗 幾隻快馬
衰在隊波閪
下季如果派對走 買隻新中場 應該又要摸索過今季最大收獲係打起左奇哥同Raya 表現都理想而家條防線叫執好左
衰在作客 + 換帥
難怪咁急住想買 g.般
平日我又無留意咁多football news
得閒上黎搭嗲算
如果G般嚟 出年又多個球員俾公海屌
期待有人講到佢喺紐係正人君子
講真佢打鳩佐嗰啲動作,就算自己球員都迷唔落
講真連登既野就由佢留係連登算啦 無謂太影響自己心情 番番現實咪又係同平時一樣 無人會理都無人想理 互相笑敵對球隊自古以黎都有嫁啦
搞到咁只係大家太上心自己隊波同對人地點睇自己隊波太上心 為啖氣所以搞到咁
反正都只係一個平台比大家傾下波
自己圍爐都幾好呀 無謂搞到殺父仇人咁款
搞事個d on9你唔理佢自然會收皮
佢真係黎到打9人應該紅撚左
如果個下發生係而家 一定各隊球迷都讚好
往死打
算啦唔好咁大希望 馬會唔會死錯人 西咸21倍Win證明一切

琴日leeds vs norwich , leeds 1.6倍 , norwich 5.5倍
最後輕鬆4:0
無啦鬥到最後當享受下個氣氛
西咸連續2場作客輸5球
雖然唔知發生咩事(因為呢個星期無入體育版mon post)

我估應該係有人借熱鏝場波搞分化

咪鬼理人點唸 佢哋係要敵視你 點都勸唔掂
到時10分鐘1:0享受完畢
最傷係文傑師兄又入場睇亞軍時間+錢+精神
爆機達又想去曼城 係時候做野
Real Madrid, PSG and Bayern are interested in Arsenal defender William Saliba, according to @caughtoffside 😳
下場變返超勁topic未
西咸守到20分鐘當贏

佢似係左上
新貨
5分鐘1:0
撚狗式
半場0:0 好似好有希望咁
之後夏撚56分鐘 1:0
Bowen 70分鐘1:1
洛迪 78分鐘 2:1
Foden 90+1駁到12碼 夏撚射入3:1 完場捧杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞