【波台的红太阳】阿仙奴23-24维护国家安全讨论区MCMLXXX

1001 回覆
36 Like 655 Dislike
本身呢度都係幾個圍爐玩膠 間唔中傾下波 但傾傾下又開始玩膠 邊會有cd rom想入黎
係有波睇先有所謂即討狗入黎睇波推post吹水 完場檢討下又俾人話即討狗cls點點點 又點哂名插呢樣插嗰樣 有啲仲俾人jer足幾個po 叫人平日點融入
利申 即討狗 平日芒阿po得出黎既感受
鏝個光頭佬唔係想買爆機達 接迪布尼班咩?
Kudus 轉會個排係咁傳去阿 但最後我地都冇買到
我仲以為你地入晒所有球隊爆閘
當年所謂黃絲
而家咪個撚個上大陸 幫襯大劣嘢
俾人爆就人份
我仲以為你地入晒所有球隊爆閘
俾人爆就有份
老實講
當時見到個賽程打到而家只係輸比愛狗一場
算係有D驚喜
由其係歐聯出局有個小低潮之下
老實講 贏哂熱轟獌 已經收貨啦
2024仲分黃藍兩邊kol都做老千呃支持者。
講真過好自己生活咪算,唔開心咪移民,想搏高人工咪留港。
唔計土方高普呢班爆足半年 隔兩三日就陰d陰d拋低幾句hit and run

仲有堆人佢地自己隊踢波 唔關我地事都可以mon po mon到覆錯post
我都係阿PO CDROM,但同你諗法又唔太相同
有群體就有群體入面既風氣同氛圍
唔一定會適合自己
岩傾咪傾 搭到嘴咪講兩句
傾波又好傾咩都好 講自己睇法 一定有人會唔認同架
睇緊波果陣一定特別上頭 會係咁屌
BINC 呢D就係網路文化啦
我唔認同一個POST要專登做到好WELCOME所有人咁
而家又唔係搵食PAGE 要形象 無得管住每個人要點點點
都係果句 達狗季初已經講96分先好諗拎冠
差成7分無野好怨
起碼見到又有進步,唔係一崩就崩到盤
有低潮都咬得返住先
係輸比愛狗果場真係可惜左D
近排都吹返鏝買爆機達
Kudus 果時黎阿,沙卡仔唔洗踢到殘曬啦
公道講係有 爛鬼東同中年成日爆閘教人睇波
Mon po mon 到覆錯post 然後會say sorry 嘅可以接受兼接納添啦

但係擺明入嚟挑機嗰堆仲想點,我果陣有鏝po 道埋歉都俾人屌返出嚟收嗲蛇仲慘啦

依d 全部都係雙重標準嚟
Kudus 正啊,老派朋友。
其實季初新陣個融入+摸索期已經比想像中算短 同埋失得少分
只可以講哥狗帶隊踢聯賽個穩定性實在太誇張
咁果場出埋啲西人西陣係抵輸
哥狗玩野通常都唔會季尾先來玩
季初就玩哂啲quota
純粹覺得阿po平日圍內講既野令人好難融入去啫
而呢樣亦都係我覺得樓主話無cd rom想入黎既原因
即討反而因為大家都講緊波 想啖句嗲都易啲 完場就散 所以即討阿po推po先咁快
我覺得又唔洗係咁Bin C 既印象中評論施真高同傻哥都嘈左好多次但時間會證明邊個岩
我就係想講
呢類型POST根本唔需要專登造就一個適合大部份人既環境
自然而然會形成 佢係點就係點
又唔係official fans club 要招攬多D人入會
好多時唔係傾波
同埋話題會因為時區變得好快
呢度正在熱鬧 你真係想傾波嘅隨時扔條 twitter link 都有人會覆下
呢樣野我覺得兩睇
對自己捧果隊波既球員咁harsh既時候, 他日人地BIN返你 無咩好講
調返轉咁講
屌球員比人BINC 其實對球隊係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞