原來澳門d賭場咁多野食

386 回覆
394 Like 23 Dislike
靜鬼咩
啲人去晒橫琴住,澳門酒店冇人住先掟房出嚟
51黃金周成堆去晒橫琴珠海住
嗰陣已經屋仔換到房
琴日羊左幾多
51就不嬲都旺,但我覺得平日係靜左好多
尋日起威尼斯人d枱多位到
搵我做咩

結果都換左兩晚訓
反正得香港係紅日
支那閪
睇你玩咩姐 咁有D有雙倍/3倍 又有JP既你又有無計 賭場羸率頂盡50幾% 唔差得幾多 最主要係你無本返身
9UP啦你 人手洗牌都唔係隨機 你賭神睇上腦
條友個個關賭事既POST都會出現 之前係度教人玩百家樂定係咩 講到有曬公式 一問咁羸左幾多就收皮

望吓不過夜嘅人有幾多
成個模式已經係改變晒
入境人數對比上年有增長,但係過夜嘅客已經係少咗好多
至於你話點解少咗咁多人賭錢同酒店嘅需求係冇直接關係
酒店嘅需求係睇入境嘅人數
我冇教過人賭,我更加唔會教人去賭
搵到食點解要教人呀?黐撚線你又唔係我邊個?
自己入賭場問吓職員你嗰啲百家樂牌係點樣洗㗎?你啞㗎?
自己去求真啦 google打程序牌都已經有好多人講緊啦
你贏兩球就會覺得自己係天選之人 好運係自己度 繼續賭落去架啦
香港幾時開始用「氛圍」呢個詞代替「氣氛」?
https://lih.kg/bqvzEpV
豬左幾千
昨日人多到
位都冇得坐
房都係咁送啦
果幾杯雪糕
就係多1%已經夠
一局骰盅, 2 分鐘, 當枱上注碼有10k
2 分鐘已經賺100, 一個鐘賺3000.
已經無咩其他生意更加好做

所以賭場要做就係吸更多人流已經夠
又食又拎
要贏係好易,問題係一般人一輸控制唔到
玩機有倍數 玩牌又有幸運6 賭場優勢真係唔大得幾多 得幾%
有本識走要羸賭場唔難 賭仔通常輸心癮 好多都羸過 最後唔肯走輸返落去 所以賭王先話最怕你唔黎 就係佢本大過你 又有限注 只要你輸一次 就羸返凸
開始你D理論啦 講完好返去睇賭神啦 外國係點唔講 澳門一定係隨機 全部放曬係你面前洗都可以點砌 仲要D荷9成上左年紀 計數都計唔掂既 所以話賭仔特別多野賴
去旅行為左拎免費野食而在去checkpoint 都幾反智
作為一個識計到盡 精打細算又度縮華人 比我真係會入去淨食唔賭
去澳門賭一定豬

世界首富話的:
長線買美股VOO一定贏, 唔會一夜暴富, 而係慢慢贏, 我喜歡呢種慢慢贏嘅感覺
有冇免費餵飽埋弟弟既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞