原來澳門d賭場咁多野食

386 回覆
394 Like 23 Dislike
等於香港馬會咁
奈B食左未 D人話賭場入面D野好好食
有 不過遊客好難見到 同埋個D唔淨係因為窮 多數有精神問題
香港馬會係間接支助機構去幫你,但賭場可以即時解決你燃眉之急,24小時有地方坐,有飲有食
我多數去食雪糕
新濠影匯有個爆谷妹妹好靚女
優勢點會唔大, 贏率大於50% 只要賭得夠多次(成個場撈埋)一定係穩定贏, 贏埋d 本又可以應付極端情況連輸好多鋪

靠運只可以搏唔夠一半勝率都贏即刻割禾青

就算Bill gate cash out 成副身家入賭場, 都好難贏到唔公平嘅遊戲, 除非第一鋪就All in 純睇運啦, 就算賭場7成勝率都有機一鋪輸, 但玩得幾十鋪個不公平性就會發揮到
我只係講唔可以用概率去賭,而家啲牌全部都係砌出嚟唔係洗出嚟
簡稱程序牌亦全球唯一用程序牌嘅地方
賭場會開晒啤牌去砌牌唔係隨機形式去洗牌
砌牌嘅好處就係你平時見唔到嘅路都會不斷出現係你眼前
張枱好易出現長龍天路
唔熟賭業既人以為賭場隨機洗牌 用概率去斬龍斬到傾家蕩產
賭纜賭到爆廠,因為佢地深信一樣嘢就係概率

如果你唔信概率去買確係搵到食
時代唔同 科技進步得好快,有無人靠賭錢搵到錢唔再係口耳相傳
只要朋友係做賭場,佢睇部電腦就已經即時睇到賭緊賭客幾年盈虧
mgm 更加每舖買幾多錢贏幾多錢都入晒落部電腦度
入到去明明唔想賭都會俾個氣氛感染到玩兩手
有無聽過批發價
利申做飲食
可以同你講更平都有
咁砌牌 點知先條龍去到幾長or幾時先會出長龍
同埋幾時會斷
mgm免費 哈記
去澳門只會買哂佢一鋪過 咁先有機會贏
無人知,所以就要賭
我只係想講既係平注追龍搵到食既人大有人在,但係連登憎人去賭場講乜都無用
唔係憎人賭呀,係憎人去賭場
點解憎? 因為自己賭場搵唔到食=全世界搵唔到食
如果搵到食就唔憎啦,就好似出面gme 開到5 咁 性質都係賭呀,但佢搵到錢咪唔憎囉
唔賭錢就on9 會唔會係你調轉左
16浦野食要做會員拎券換
始終舊式up dup
但多細枱
金沙3分已經有了
而家澳門其實都靜左好多
上星期睇apps 金沙會無屋仔都換到房
3個朋友都係咁
金毛?
條女好撚7高
呢個星期都長期有得換
你玩老虎機$400就會有1分 如果玩枱就大概$3000就有1分
只要有3分,你就可以喺會員Apps嗰度出金光船飛返香港啦
啡啡地頭髮
鬼鬼地好似公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞