[3xMVP][NBA] 丹佛金塊球迷討論區20

839 回覆
3 Like 2 Dislike
咁奧運就好睇了
細肥打完finals 2/7仲要打外圍賽,要贏到字母家族先有得打奧運
賽程資料可以邊到睇到
塞同加係咪都入硬
Wiki

塞爾維亞同加拿大都qualified唔使打外圍賽
Gordon細佬死咗
啲細佬係咁出事
大佬嚟
呢幾日睇AG ig先見佢happy 緊
塊media pages又J緊佢
突然就sad左
BREAKING: Nikola Jokic has been included in the Serbian national team’s roster for the 2024 Paris Olympics.

Other NBA players on Team Serbia:

Vasilije MICIC
Aleksej POKUSEVSKI
Bogdan BOGDANOVIC
Nikola JOVIC
有波睇
Murray好似都打,其實murray暑假打下呢啲都好,佢年年offseason都玩到out of shape,如果唔係一早all star左
yes梅有話會打

但西岸多G到我已經唔覺得會有份了
細肥唔係比人炒蛋掛
Btw仲有唔夠兩個禮拜就draft night,希望有個好用既back up big man 或者用pick交易走琴師啦
對面咁勁點打
金塊真係可惜,如果常規上到第一避開狼
入Final係金塊, 而唔係呢隊3-0牛
又想污染我twitter
我地打塞 應該都有得打下 起碼塞個底頂唔到我地先不過都係後備問題

個個啲名差唔多
David Muoka declared NBA draft

有無機會用56 pick揀佢
聽日就draft,唔知booth會有咩操作呢

希望唔好再入新仔啦,再入真係除左正選就成隊都新仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞