[3xMVP][NBA] 丹佛金塊球迷討論區20

839 回覆
3 Like 2 Dislike
佢不嬲係咁,準完成年可以連續幾場完全唔入
唉 大家一樣防守資源擺晒係對方王牌
問題係我地一個role player都跳唔到出黎
對面又mcdaniels 又reid
成隊人扣左雙星 加埋得個廿分
點贏
佢份約+傷病史 仲要做唔到核心
好難搵人要
連 go bear Q3,Q4都搶左一段分
主要係俾人追分嗰段無晒quality offense
有預感會拆隊

我諗起碼KCP要走
個個fade away…

Cls
雖然唔怪得肥仔
不過個一段真係好傷
就係佢地瘋狂射3個一段
每下見到肥仔射3起手就知出事
恭喜狼仔 不過咁樣choke走咗場G7
KCP走都係自己走

其他唔會拆啦,又唔係無晒競爭力
成個bench要搞搞
要補强
實力有 但無可能場場靠jokic
鐵人都死
其他仲有Contract
我諗個框架會keep到多陣
冇得怪佢
隊友愈唔入,木狼就愈會賭,放你3分,縮入去守Jokic

好多球Jokic 都睇到無論係打KAT 定Reid,Gobert 都係後面準備夾擊

MPJ / AG / KCp愈唔準,佢哋愈早夾,完全唔比佢有機會打入去,分出去係大wide open,點撚知炒到咁
老實講唔怕黑氣嘅話可以試吓底薪簽波叔,如果20分嗰段有個老將PG控場肯定唔會倒到咁
Joker feel到好攰
佢唔得啦

已經冇可能再打起,傷老矮又冇無球能力
只可以講對住狼呢個陣真係打中金塊要害
話唔定下年到狼爆cap要拆個陣 塊就可以捲土重來
不過mpj呢個位真係好難搞
基本上我地個陣都好難再升級
除左執下d底薪戰士都好難補強
新仔train唔起 唯有靠mpj進化
但睇黎mpj已經到左頂 舊患令佢唔會落到波
頂盡做一個極唔穩定既catch and shooter
一遇到強硬d 既防守就打唔入
佢pick 到中距離大空檔、遇到包夾cross court 比外圍又係空到痴晒線,隊友都係唔撚入
三隻wing射得起已經爭好遠,我哋場場都好似擲骰咁
屌唔怕啦 今日咁樣自己倒 有咩接受唔到
有波叔都有野賴下
MPJ 今日都係冇態

Murray 爆哂seed都搞唔掂
補個控衛都要 梅一落場 搞唔掂
Bruce 搵左一年大錢可唔可以愛回家
速龍肯換佢都實肯返,但我哋無嘢match salary
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞