「經貿辦」單嘢點拆好?

143 回覆
28 Like 224 Dislike
香港果個又好清晰咩連軟對抗都無人知係乜啦
央視同鳳凰台冇舉動
使撚你香港人記得咩, 外面D經貿辦全部返屋企咋嘛
怕權力有一丁點流失
警告英國唔好落charge
無咩要拆
香港市民定英國政府都對港共做唔到啲咩
而嗰三條友坐硬監
蛋餅蛇講嘅奧妙之處
一個經貿辦唔知情
一個變折香港人去英國 唔值得救
一個本土英國人 救唔到

結論:唔使拆
通常外國拉到中國間諜,一如既往都係用「種族歧視」呢招嚟拆

可惜今次連鬼佬都涉及在內,所以呢招唔work
你估佢係慢慢周啊,你估佢係趙家人啊,同中共做嘢就要付出代價㗎啦
咁耐炳強未出嚟,睇佢講先至算
強烈譴責咪得
交比反駁隊
國安法可摸耳參考下人地做法
班天才今日咪搵湯渣出嚟講廢話
點知越玩越衰
越幫越忙
呢單嘢最大鑊,俾人查到出數同批准條數嘅最後付款部門係,ETO,which係香港政府部門,即係每一樣嘢都會有晒監管,咁都批得出,最大粒嗰個好難話完全唔係知情

你話就算阿袁sir自己攬晒上身、話全部嘢都係佢個人行為,呃GTO嘅,都洗唔甩
睇下波音點拆咪知
學下文明國家啦
condom出事無咩所謂
呢單野最大鑊係英國擺左呀爺上檯, 由中國外交部回應睇係嬲到仆街
依家傳緊呀爺係唔知香港搞d咁既野
就算知, 就會嬲鳩香港咁低莊, 搵個9唔搭8既鬼佬幫手
個鬼佬同相關人員溝通就咁whatsapp就算, 笑撚死人咩
普通人郁知呢d msg要雙方閱後即焚啦
仲有係絕對外交豁免權都冇用,因為呢個唔係公務,之前拉左果8個比佢地保釋,而咁啱eto人數又有8件
國安係一門生意
大把水又冇得監管
要製造個需求去keep住條大水喉
再講
個鬼佬出庭幾百支鏡情況下都可以唔帶口罩
輕輕鬆鬆鄧子峰咁樣

都可以懷疑英方一早知情並策返左佢, 由佢做引子牽出香港班人
屌啦星走去搞人屋企比人報警, 以英國警察出動之慢
到左場條友竟然仲在場, 仲可以比人拍哂片
屌你拍戲都無咁好就啦
政府直接叫youtube 屏蔽香港睇唔到相關新聞就解決
只要堅決唔認就冇事,就算証據確鑿

斷正都好,只要你唔尷尬,尷尬嘅就係人哋

終國一貫作風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞