[完季先黎齊腳] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
班球迷由細撐到大講緊可能係幾十年
普蛇入主一年都冇
憑咩說三道四
其實我嘅核心思想好簡單,就係點都一定係自己隊波利益行先。宜家傻閪熱狗嘅pride就係要靠人哋失敗先得到,「撐」隊波都只能喺對家陰影下生活。如果你只係憎阿狗嘅其實唔駛一定撐熱狗呀,撐車撐獌都得啫,但你真係支持一隊波嘅,除非隊波輸咗你隊波反而有得益(即係平時成日攞嚟講嘅焦土),唔係嘅我真係諗唔到理由係入場希望自己隊波輸 啲咩間唔間接幫死敵嘅嘢都係口水戰啫,咪留返喺精神打飛機先攞出嚟講囉,搞到班熱狗咁真係低賤喎
【RIP 大火雞】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXXVII
https://lih.kg/CmdMPgX
#155 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
原來大火雞=火燒島
未開波前
熱狗同維拉比
打少一場、差5分,得失球落後維拉10球
基本上就算呢場熱狗贏左
下場維拉作客水晶宮和波都有前四
其實都係數字上有得爭
熱狗而家成績都幾穩陣拎第五
球迷唔想幫死敵拎冠軍我有可以理解
你小心d講野呀
睇錯火撚屌
正想send依條片
其實邊面都無問題,阿狗撐熱贏、熱想贏或者失分又好,領隊/球員想贏,個情況代入邊隊,死唔死敵都係一樣,所以正常大家一般都默認唔會出聲屌,屌完又會改變到個事實咩
oce變kai,都match到
大家記得移左民先好亂講野
我嘅核心思想都好簡單
搞到熱狗咁折墮輸波都yeah
唔係熱狗想嫁
係你澳普同場上果11件垃圾做成
你應該講係你令到球迷要咁做
錯嘅係你唔係球迷
呢場贏波爭冠
唔通熱狗會想輸波咩
咪一樣可以日日去你屋企倒水搞你
講真都預咗無歐聯 球迷唔care輸
以為移左唔駛拉? 国安無處不在
屌教練同隊波嘅出發點=想隊波好,你想隊波好嘅前設係你以隊波利益為先,咁你就一定要真係撐隊波。

想隊波輸咗去唔好益死敵=贏口水戰,出發點只係「唔係想XX贏,只係要YY輸」,咁其實係咪真係撐緊隊波先?
阿森納惡到
Nic狗完全無視阿狗幾柒
笑熱狗慶祝自己隊輸波
贏咗呢場對隊波有咩咁好
仲會比阿狗笑鳩
班阿狗講緊係公海想佢死
因為我地發大嚟講
佢隊波d傻閪球場名宿出黎含熱狗
低賤過熱多多聲啦
舒服 見到阿狗撐死對頭熱狗就想嘔
好彩曼城贏
條傻鳩nic笑柒熱含鏝
又唔笑柒佢最鐘意果個havertz 含熱
佢隊波d傻閪球名宿出黎含熱狗
輸波你都yeah ,屌你老母輸波你都yeah咁撚冇志氣既你地
呢個又係痴線佬嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞