[完季先黎齊腳] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
要做鏝狗仔了
咁獌d霸氣文係幾好笑
疤就死都唔認黑哨姐

宜家起底都算
仲要報國安
同無圖真係去搞人老母一樣
熱狗如果北倫敦打比打到咁
贏撚左阿狗啦
勁撚到傻
班人肢體語言係好撚想贏波
真係幫阿狗做到盡
係咪有新+2gc了
好撚癲
阿狗
點都係圍繞返球場事就算c朗個陣個小朋友走左定夭折 痢啲球迷都會拍手鼓勵佢 你點憎人哋隊波都唔會真心想佢死

何況自己喺香港經歷過呢啲嘢
【RIP 大火雞】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXXVII
https://lih.kg/CmdMOuX
#126 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

屌你歪理到
是撚旦贏咪又係無4
論如何有資格爆阿狗閘
犯過國安法先
入面仲撚癲
【RIP 大火雞】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXXVII
https://lih.kg/CmdMOCX
#134 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
愛國愛黨
忠誠擁護阿仙奴
睇上半場加入完波去到殺人之後勁撚驚
係都唔會想49000拎嚇
場波唔關事嘅做中立球迷咪算 理撚得佢死啦
小妹講過阿狗壞話 依加好驚
想del acct
班賤種合理化自己d留言真係好撚嘔心
宿敵」球迷握手 為香港打氣

活動主題是「球迷大和解」,不少「宿敵」球迷在這晚都放下「恩怨」,當中有曼聯和利浦物球迷互相支持,阿仙奴及熱刺球迷一同舉起「Stand with Hong Kong」標語,吸引不少人拍照,而德甲勁旅拜仁慕尼黑及多蒙特的球迷互相握手,贏得現場掌聲。

原文網址: 【球迷大和解】放下「恩怨」 各路球迷世紀握手維園大合唱 | 香港01 https://www.hk01.com/article/376697?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

唔記得哂都算 連某阿迷user有份喺po頭既都幫手撚鏝手足
中立就唔會尋晚咁多事啦

49000啲仆街俾佢拎個飛機盃又拎嚟打j
難得我哋騎反佢哋

仲要25孟係49000
其實熱真係以為自己係讓咩
全力到十足啦
啲熱狗係失左一粒先慶祝
叫跌落地攞返咋沙姐
澳普屌都係自己輸波姐
關球迷咩事

要屌賽前啲阿狗係到含熱
唔通又係真咩
尋晚如果和到鏝,熱狗分分鐘比人笑足廿年,澳普轉個頭拍下蘿友就走去教大會
希臘啲ultra仲癲過近廿年啲英超芝娃娃啦,點會唔明咩死唔死敵啊?真係當足球文化得英國咩? 係,如果自己幫死敵奪冠嘅真係會俾人笑,但先唔好計啲睇自己那麼高真係有得佢哋揀嘅問題啦,即係呢啲本身只係攞嚟跌落地楋翻揸沙嘅言行,結果就成班柒頭喺比賽前同比賽中途攞嚟柴鳩自己友台,呢啲咪就係loser mentality囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞