GME / Deep Fucking Values (191) - Reverse Time!

926 回覆
4 Like 1 Dislike
我明
3年前一股熱血
睇住佢跌到10蚊真係好痛苦
3年後上返去有突真係好難唔走
佢失去嘅,唔單只係信念,仲有千載難逢嘅財務自由同見證、參與我哋呢代人有生之年最後,亦係史上最大規模嘅SS事件嘅機會
雖然認同 不過同你唔同就係我唔認命
Let's wait and see
有機會失敗,但我暫時睇唔到除佐中六合彩意外千載難逢嘅財務自由其他機會,只會爭取以及渣緊機會同信念
你要走咪走囉
關我撚事

隔離有專屬社工區
有專人同你做心理輔導
唔認命 再等三年 驚西

你睇清楚係咪假account
一堆假account 係出面放流料
真account 得呢個
https://twitter.com/TheRoaringKitty
係喎,柒咗
多謝巴打
做空的息愈來愈平?
越多呢D 操作
就覺得越有機

你睇下DFV 條條meme 片一出
下面就有假account 出 scam post
幾秒就有幾千個like
盤前暴跌
信念
跌160%都未驚過,何況16%
Reddit有條友就係咁俾人偷咗粒ETH

you are here.jpg
一旦MOASS發生
相信SEC會改例全面禁止naked short selling以保護市場穩定和美金地位

自此GME將會係史上第一個亦係最後一個MOASS例子,係沽空教科書上永遠長存
完全唔覺會禁
家下SEC 口風係想正當化naked short
另類印鈔機黎

根本美國黎講 wall street 先係話事人
congress 邊個無收過Ken 子錢
敗登無Ken 子, 邊有錢做選舉
依家係咪要圈右邊
我都唔知佢哋搞到啲金融產品咁複雜
真係可以唔俾人naked short咩
最仆街係班撚屌唔可以輪錢
用盡各種手段唔還股
Buy order 場外trade㩒股價
Short㩒short
佢哋有咁多方法去manipulate股票
Sec be like:我睇唔到,我見唔到
咁你唔沽埋一份?
無喎,i like the stonk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞