GME / Deep Fucking Values (191) - Reverse Time!

926 回覆
4 Like 1 Dislike
告佢啲咩?
告佢啲咩?
BULLISH
我係21年1月25第一次入,揸住幾十蚊嘅貨,睇住佢爆上$4xx嘅,一樣hold到依家,早排都跌過落$10,驚西又唔係全副身家
想問巴打有冇DRS
我8-9成係cs
剩低少量係ib 比較後期買無搞

IB想借我d肌俾d傻淡,一般來講如果你係孖展户口IB先會將你d肌借出去。

但係IB餓到想係現金户口到搵GME股,我個户口唔係孖展

睇來真係好飢渴咁
我好似一早熄曬借股不過佢要偷偷地借都無計
大佬係咪唔可以直播 星期三都唔見佢
各位三年後再見啦,仲傾
根本唔洗同班Paper Hand傻散講咁多嘢,做好準備等SS完一邊數錢一邊恥笑佢哋有幾咁目光短淺就可以

利申 同樣21年1月第一次入, hold到依家,期間多次溝貨溝到均價$1X ,100%DRSed

體驗過九連大棍基本上對呢幾日嘅波幅係完全冇感覺。
YOLO
上連登勿認真
都三年,有咩未見過
假ac黎
柯煙,

睇完個圖只需要$141鎂買夠200肌,等佢升返ATH$5000咁就可以輕鬆有百萬鎂女

由最高位都只不過係跌咗99.75%,小兒科啦
一日488?
r/roaringkitty 係 subreddit, 類似連登嘅分台
po 哩段野嗰個叫 u/to_the_moon_gogogo

仲有roaring kitty 個Reddit AC 叫 deepfuckingvalue, twitter 先係叫 roaringkitty

想賭錢都要醒目啲先得架
街外人真係無可能理解發生咩事😂 始終追3年先大概知咩情況only
只可惜街外人以為自己先係最清醒
今晚頂到40就有戲睇
由sec改革 去到規範每月空倉報告5月28開始t+1 mm支助議員推不平等法案 mm比人揭發收到訂單跳過散戶做bid ask先再同散戶結算
幾時T+0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞