【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF(2)

544 回覆
165 Like 4 Dislike
我發現唔見左隻真天真
要記錄證明有過數
開工都要有出糧紀錄啦
諗深層其實港共都無需要對住公眾spin呢單嘢,對於支国小粉紅同藍到上腦嗰班港豬嚟講,港共透過駐外機構出錢搵人喺英國狂搞班所謂「通緝犯」絕對係積極維護国家安全嘅愛国表現,英國佬高調拉人反而證明佢哋身有屎,呢壇嘢港共直情做埋人民英雄啦。

相反,對於西方世界嚟講,呢啲咁低層次仲要由行動過程去到找數階段都斷到正嘅典型極權間諜跨國滲透行為點spin都唔會spin到人哋政府唔用外交手段嚟反擊港共啦。

所以港共點搵PR出嚟周圍spin都係曬鳩氣
笑撚死
其係真正目的似係,想攬炒正在/將會移英港人,隨時係有心人刻意引爆,搵啲傻人擋煞祭旗(養傻千日,祭在一時)
反守為攻
一個中層合約員工有authority獨自去調動個政府戶口近百萬港幣嘅存款?
呢啲講出嚟人哋都唔會信啦,平時港共政府出一萬幾千找街外數都要幾個唔同部門嘅中高層公務員簽晒名endorse先得啦
但呢三個似乎係BC holder
標籤:(所有XG有關)國家安全隱患。目標觀眾:英國選民
張單寫咩好
佢要搞都搞左 班用商貿理由來英國既人先
呢度都有排搞

點會搞bno 住
是旦啦,郁緊/打算郁嘅睇路
City of London Police唔同Met Police,後者睇晒成個Greater London近8百幾萬人嘅治安有成幾萬個staff單係警司都成2百個,而前者只係負責London最核心CBD嗰幾千人口嘅治安得千幾個staff警司都只係得十幾個,你估華人做到呢十幾個警司之一會唔會無人認得出佢?

其實當Met Police一上門拉人佢就第一時間掟佢張所謂the City警司「委任證」落街就知乜事啦
依三條友仲有冇命過下一堂都難講
唔知袋住假證用黎做乜呢?點解老爆果時唔用假證入?
佢真身是咪丸蛇/胃蛇
英方逮捕三名中国香港間諜 牽出神秘女子Monica
https://lih.kg/3697142

轉移視線了
特務戇鳩

可能滅口算數
英軍難攪喎

食詐糊點譯
Wiffed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞