[恥笑]劉細良:你60幾歲人第一次做生意呀? 咁樣俾人蝦呀? 我依家先知喎~ 哈哈

174 回覆
17 Like 98 Dislike
支持世良
支持細良仆街死
只要你夠旡恥
自己𠆤仔都可以認糸「親戚」

個撚樣用3D打印印d公仔賣同武肺個期印豬嘴賣我都已經屌鳩佢唔睇佢
佢本身就樣衰
聽過依集,跟住無再聽,咁大個人,又無人用槍指住佢,自己決定點做,無得怨其他人,大把人經濟條件無佢咁好,移民都無怨天怨地,佢唔鍾意咪返大灣區,無人迫佢
19個立場就係向錢看,佢喺節目都係叫香港要咁,無道德同原則
follow the money
之前又講韋小寶
香港搵人靠做兩面人
反左膠,小農DNA,口腔期飲飲食食
個評論框架冇乜變化
乜佢有立場咩 佢同佢啲觀眾看透世事根本不在乎立場
徐少驊好值得聽?
其實佢講嘢好悶,係呢單嘢佢爆料先好聽
壹周刊夠偽造訪問
曹總呢幾年冤屈一野爆發
佢個集話英國放BNO唔關手足事, 跟住又怨搵少好多錢
呢條友咪又係差唔多
YouTube 平均一百萬 view 數就有三萬港紙廣告收入
呢班黃絲鳩噏KOL,個個肚滿腸肥
YouTube 錢係碎銀
香港人的政治香油錢仲勁

張子君都過十萬
西涼月入起碼一球野
無格仔咪又係靠讀香港新聞,再加兩句香港玩撚完,搵留港黃絲錢
現金追唔到
買賣樓政府有紀錄,銀行都有
脫市價班友按電腦就跟到

以前有錢佬捐比飯民係叫老散去錢箱塞錢
張子君有冇十萬唔知
五萬一定有
讀下新聞,再嗌聲嘆氣兩句,咁就一條片
同商台節目一樣,邊有真正踩界深入分析?
唯一優勢就係佢係女仔
西涼係不可能道歉
因為當日聽命去老屈的係城粉牙粉

呢班人就係香港果班撚屌中產,平時自己做錯唔道歉仲會寫投訴信去攪人

西涼一道歉反而呢班人會cut課金
條友一定谷咗好耐 心入面一定諗比條死左嘅廢老搞壇咁嘅野出嚟
我係國父一定叫人去起條廢老個墳
我係對家就一定做鳩西涼
知條友貪錢,用 一倍價錢買都仲得呀
做過中策組都睇唔穿呢d 小技兩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞