[恥笑]劉細良:你60幾歲人第一次做生意呀? 咁樣俾人蝦呀? 我依家先知喎~ 哈哈

174 回覆
17 Like 98 Dislike
黃圈
其實最大損失係陶傑同馮智政
呢兩位本來形象ok

至於牙石玩開童子軍路線,所以無影響
兩個都冇聽
有冇懶人包講下咩事
佢呢個星期係咁比人針
周博好似仲係fd
圍攻個d人明顯係全真七子
條傻西探長最大豬家,佢哋一齊翹起大奸,而家睇個勢燶係佢

最發就係那對狗男女
佔中第一逃兵vs捉鬼大師
智障都要周圍講
之前仲有班人吹奏

上一鑊劉細良高於市價四成賣樓畀中共建制派人士,呢兩條柒頭衝出嚟即刻駁嘴話啲人仇富

就知道呢兩條友係垃圾書生

日日拋書包瑯瑯上口吹到自己點樣鄙視小農dna關鍵時刻攞啲最低汁垃圾嘅論證出嚟幫朋友護短

近五年光明頂真係回撚曬
大家課左金支持未!
19年之前已經話呢條撚樣會出嚟呃錢,冇人信,仲要話我五毛
有人摷翻鬧劉細良捉過鬼
鮑偉聰屌爆班本土派話佢幾時有捉過 有冇證據
係鮑蛇同國父fd啫,19同國父唔算深交
佢嗰種咀臉係,我係擺明搵鳩你笨柒啊,你依家先知啊?

狗閪良真係大奸狗嚟
岳細良
當時我仲check堆附近成交價證明左的確遠超市價

而如果唔知業主係西涼,正常唔會豪幾十%比例

如果知係西涼一定壓價壓盡
一來估到急住走,
二來未必人人敢買,怕比政府覺得提供資金故競爭對手少
所以結論係合理價係市價80%

而就算有傻粉,寧願開夾萬課現金比西涼算
樓宇買賣落record邊個敢用此方式派錢比反對派

但當時講正常智力的野收左幾十差評
光明頂幾年前一早回曬塘

佢哋笑足十幾廿年嘅小農dna自己全部做曬
最好笑佢司徒文俊個節目吹撚到自己第一個出嚟踢爆劉細良有幾勇敢話其他人係懦夫

最好佢個網呢十年有人批評泛民kol呃錢佢冇出嚟話人係鬼係熱狗啦
形象的野係講感覺

特別普遍香港人的質素真係唔會逐點分析
而只要呃到一般中產足夠係電子唐人街稱霸

反而講inconvenience truth 係香港呢種類民智社會直接社死
只要結論唔係主流就算再有道理,100個觀眾走左95個
世柒同劉細良兩隻版權老鼠次次人哋cap低佢啲證據不論文字定短片都做版權老鼠上網投訴到人下㗎邊會有證據
當時今事今日講正常智力的野收左幾十差評
鮑蛇次次幫佢老友互短太肉酸

唔講嘢咪算囉
拿,唔奶得核突點顯得自己最有義氣
西良老婆車人的外家勁有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞