「笑到仆街」何伯5件叉燒疑似發聲明話:「無義務供養家父續弦」

799 回覆
89 Like 2501 Dislike
邊忽枕邊人呀新何太
何伯死鬼老婆返黎屌你
你都可以投稿話係何太個仔
On9
明知呀爸俾人呃都仲由佢要繼續?
你估小朋友亂跑跌親買教訓咩
都快八十,跌親好難企得返起身
既然係真愛實經得起考驗,新何太仲有十幾年先夠退休年齡,咁咪等新何太養住先
其實開得呢種聯名戶口就唔係呃

係明正言順地提款
前提仲要係何太真係咁好service
(有都overpriced )
可能得煲湯咋
係真愛,知喇,仲唔即刻去律師樓擺低一百萬按金,高院排期。
搞咁閪耐何伯究竟證明到呢450萬係自己錢未
依樣真
點解做緊定期比人罰錢都拎走,銀行唔通唔過問咩
咁知道咩事就比人拎走啦
依家好似都係張本票黎,錢好似都未拎架
你扮咩企係道德高地
結婚叫雞有咩問題,雙方接受得到未得
師兄你理清邏輯,唔好衝出嚟幫呀伯同大陸閪講野先
咁係抵死

但一日未呃點可以假定有罪
可能何太服待到何伯死
明正言順拎幾百萬
也不錯呀
心鳩淡
阿媽生前慳埋慳埋
老竇毛都冇送過
阿媽死左九年
過時過節食飯,成個家族去旅行

識左大陸婆兩個月就結婚
婚後一個月要拎錢做食肆
我淨係知道何伯HK$4.5M可以叫雞叫到死個日,佢起碼可以出到 3000 Qs (當時價大陸酒店女 HK$1,500/q,質素年紀仲一定好過新何太,如果比到 HK$1M嘅話,話唔定仲買到真感情添) 。
我計你2日一Q 都用足8年有多,日日錫到lin頭甩埋都得。佢今年76歲,有無力2日一Q 都成問題。
要查左先
依家佢2公婆咁撚揚
我覺得要查哂,查埋新何太,要踢撚走埋佢
Check左auntie係咪騙子未
帶住抽龍鳳鈪煮飯 搞野
其實反而想知,何伯咩來頭可以退休有成450萬係銀行
正常打公仔冇可能做到
依家無啦,依家係佢d仔女可以光明正大用何伯果450萬去叫雞,叫清光仲可以企喺道德高地話自己伸張正義
無啦
本來臨死前快樂人生
宜家俾5件叉燒拎晒啲錢
何伯要soul mate
叫雞太俗
要談戀愛
點同
你比大劉包
大劉當個啲錢散紙咋
而家最少唔見1/4
仲要係呀媽保險,仔女有分ga
咁大把解決方法姐。
果450萬 無話要比曬何太,咁如果佢係唔返工全職照顧何伯,每個月比返d 洗費佢咪得,你請工人都要比人工啦。
個大陸婆扮明呃錢
佢連住緊間公屋同身份證都係呃返嚟
你要點令人相信佢唔係呃呀伯
你拎450萬,我比你叫D MODEL雞又好 6-7線既明星雞又好 甚至大陸每日包件18歲黎屌都好
都好過450萬黎玩件山東婆呀
MODEL雞,比你1日1件 每件1萬蚊 依到都450件啦 阿伯夠精力,1日1件都玩到年幾
678線果班2打6 我都照當你1萬蚊次,都玩到年幾啦

比你上大陸屌件18歲妹妹仔又好 飛過去日本屌日本好又好
都好過咁樣送哂比件大山婆呀?
是旦啦,我又無錢分嘅,但見到大陸雞都無錢分,我又爽咗吓。當年如果啲錢係廢老自己一個人賺嘅,點解要同個女聯名戶口,點解可以單簽就拎錢走,解釋到個邏輯先再討論邊個對錯。

如果隻大陸雞識玩,佢應該奶埋仔女個閪同袋底,咁咪值得尊重囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞