「笑到仆街」何伯5件叉燒疑似發聲明話:「無義務供養家父續弦」

799 回覆
89 Like 2501 Dislike
你話佢地自己分嘛
可以一齊做野,咪叫佢地兩個一齊打工生活囉
咁警察唔駛捉騙子啦,全部都係自願比既
唔緊要 追得番就會有 何太仲會煲埋湯
想食
tvb收視保証,同atv播外星人解剖一樣,無限loop
只要佢唔尷尬
尷尬既就係。。。
76歲⋯ 人地本身咪諗住開間鋪頭仔兩個人過下日晨囉,又話呃,真係痴撚線

養到個丫伯死為止,我出post同佢道歉
港女揀老公專揀有錢人
屈個Hermès 袋十幾廿皮就唔係呃?
女人咪一尻樣
10有9個都係睇對方身家先結婚嫁啦
明買明賣?
寫合約囉
我何伯依家出200萬買大陸婆的SERVICE
服務到我死日日有湯飲
咁就明買明賣

屌你老母三兩個月洗撚左幾十萬又話要攞二百萬出黎做生意
呢D叫呃老人家
到個仆街廢老比人呃曬D錢渣都冇果陣你估佢會唔會又上東張話5件叉燒唔幫自己唔養自己

67啦你呢D傻閪
正確
學生信用卡借到要屋企人幫手還錢或者老破都冇人可憐,因為你過咗18歲簽左約已經要負責
老人家買埋啲古靈精怪嘅理財產品輸清光
銀行都唔會因為佢唔知道可以輸曬附身家就退返啲錢畀佢輸咗就冇咗
網上言論無責任
咁咪即係棟囉,由頭到尾何伯都唔係諗住直接俾個女,你就講到筆錢本來就係屬於個女咁

至於單雙簽,一係銀行無解釋清楚俾何伯,一係唔知點解當初講明雙簽,但係最後個女單簽都拎到錢, 咁就係銀行問題,一係個女聽完之後傳遞錯訊息俾何伯氹佢簽,一係何伯自己鳩簽,咁係佢抵死,但係都無影響係個女棟佢錢呢樣野
講緊個女人係愛佢嘅洗鬼要個幾百萬先一齊,你溝女要幾百萬?
用數據說話 任何一方都唔可以得過講字 保險金 何伯自己儲 一家人儲 都係講
現存事實係 450萬的使用權全在何伯與細女身上 雙方任一方都可以合理合法使用 而唔需要另一方同意 同理 如這事先由何伯領取使用 亦合法合理
所以唔應該著眼嗰450萬 應該祝福何伯搵到真愛 老左有仔女俾錢供養 有何太在旁照顧
新何太咁要名譽,咪捉何伯去律師樓立張平安紙,講明由即日起何伯嘅身家新何太一分不取,所有嘢只會留俾元配子女。何伯生活所需,由新何太一力承擔。

咁咪贏盡掌聲囉,咁先係真愛嘛。

係咁愛何伯,又會忍心佢同子女反目、骨肉分離嘅?

算數吧啦
宜家人地就係服侍得何伯好滿意
個大陸婆肯俾何伯屌
何伯又屌得happy
值唔值得關你撚事咩
佢本人開心就得啦
畀人棟咗20年
都諗唔到自己係畀人呃嘅
咁。。。
痾屎先上連登
你識唔識
開聯名戶口就係等於俾對方任何時候拎,無分別,成年人唔該有啲常識唔係呃
何伯而家講d野已經唔值得信啦
個大陸婆都唔知教咗佢作幾多野啦
除非d 仔女終於上電視爆料,我就信啦
呢d匿名post 就算鳩數啦
電話騙案D大波鴨呃D中年單身女人
又話好愛佢又話借住D錢黎先又一齊搞生意
比人吞撚左幾百萬影都冇叫咩?
叫做以前服侍得好滿意所以果幾百萬無數?
你都癲得幾勻洵
阿伯呢一刻 一定否認晒之前喺銀行所講嘅嘢㗎
但人哋白紙黑字寫到明 你簽得落去就有法律效力
唔通事後噏幾句就想推翻晒再者銀行一定有錄音㗎
我想問你去借錢個陣,還錢要俾息可唔可以叫棟?
聯名戶口就係等於授權對方可以拎,依啲叫常識唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞