劉兆佳:只是資料蒐集,沒有太大危害英國國家安全成分

256 回覆
16 Like 398 Dislike
依條廢老平時月旦XG時事已經錯到仆街 家下仲諗住柒出國外
沒有太大危害英國國家安全成分。

即係認左有啦
為國盡忠 國家楷模添啊
講還講唔好出圖好無啊?
如果冇人去搵料,又點可以順利地進行擄人、綁架等等呢?
香港一首歌一句口號都破壞國家安全,佢仲好意思講
嘩,原來咁嚴重嘅,咁蒐集資料一定要打靶啦
葉劉淑儀說,經貿辦根據基本法成立,主要為香港加強海外經貿關係,她對英方指控經貿辦人員收集情報協助情報機關,感到非常奇怪及震驚,因為這不應是有關職員的職務

笑死,兩個人講野都唔一致
咁快有咁多人衝出來護航

即係證明一樣嘢

廢太監係特別唔同
你又知
護得好肉酸
笑爆咀
唔出聲都好啲
希望件事大事化小 小事化無
係人哋國家個入境system做資料蒐集
呢D 廢老先(當)自己係神枱好有江湖地位, 係香港都食唔住啦, 英國佬真係識你老鼠咩
係呀?
咁我可唔可以去你屋企倒水之後入你屋企做資料蒐集呀劉生?
邊有人間屋唔俾爆㗎
係中囯香港
你話高官豬咁蠢都無事
好寬鬆
你話呀? 你代表英國政府? 我覺得今次好撚嚴重哦! 摺撚埋喇廢老。
特區政府教嫁,國安無小事, 支持重判。
1995年8月18日,屈穎妍等人以旅遊為名在福建沿海地區非法蒐集中國大陸軍事機密,於8月20日被當地群眾發現並舉報。福建省國家安全廳對他們進行了審查,查明屈穎妍等人的行為觸犯了《中華人民共和國國家安全法》、《中華人民共和國軍事設施保護法》,嚴重危害國家安全,並於8月25日根據《中華人民共和國國家安全法》第三十條規定,依法將該人等被公安拘捕後驅逐出境[7]。
電視一聽真係笑撚左,每個國家立國安法,唔通係用人地觀點???

中国香港立国安法,有冇理過中国以外觀點???

咁做盡職調查嘅公司點解被人上門查嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞