何伯第三集 即討區!

456 回覆
8 Like 68 Dislike
就算而家未俾人呃450萬
而家仔女已經唔養啦 講經咩
畜生5仔女
新何太:我只賣閪,明買明賣,依家賣咗又畀唔夠錢,損害作為名妓嘅聲譽
前設係呃架啦, 鬼叫佢係支那臭閪咩好人好姐搵個支那臭閪抵撚死啦何伯
原本個呀伯有舊錢退休啦 比人呃鳩哂
D仔女咪要養囉
而家幫佢keep住份退休金喳
比舊錢我幫你去tg搵隻18歲啦
錢就梗係唔撚好畀返何伯啦
個大陸女人肯養佢就好開心㗎喇
睇埋今晚第三者街市目擊證人口供再作定論
睇口供有撚用咩
攞曬人地啲錢就係唔啱
就算你地話老母有份
都係何伯繼承既

可以俾番曬何伯就最好
純粹5兄弟姊妹為私慾既
起碼都每個月俾番1-2萬何伯生活啦
成班禽獸
街坊都叫唔好飲湯都要去飲,尤得d廢老死囉
真愛仲追咩錢,問個老婆拎啦成手金器
尋晚好好笑,要賣廢老隻錶都隻字不提自己個d
真愛又如何
難說永沒變改
休發誓如何
時間會逼你競賽
70幾歲先黎仆街都真係唔抵可憐
睇你包拗頸左咁多個post 你都仲唔知咩係聯名戶口
咁又點??我冇質疑過合法性wor
無品無孝心無道德啫
流嘢一當就穿煲
你係咪何太個仔
講野咁撚有POINT呀
養兒一定要防老?你唔撚去領養個小朋友去養自己?
你都幾撚好笑,講野完全冇POINT個下先好笑
冇品冇孝心冇道德?你真係笑撚死人咩
冇品?邊個冇品D?老婆死左九年搵另一個冇問題
但你行埋兩三個月就結婚,未撚結婚就送左一大堆野俾條女,條女仲要細你三十年,仔女點會接受到自己老豆拎錢去送俾一個行埋兩三個月既人?
冇孝心?同佢去埋旅行,得閒上去探佢,咁都冇孝心?
唔係條八婆出現都唔會反面啦,你知唔知咩叫孝心?
如果今時今日D仔女都仲係話好呀好呀就真係愚孝啦
冇道德就仲好笑,支那陰道最撚有道德,明買明賣
睇住你講埋D所謂反駁真係得啖笑,你收皮啦柒頭
屌你老母 打得字多就有道理???

乜撚嘢叫養兒防老啊???
自己辛苦搵落既錢 又唔係問仔女借/攞
防你媽隻閪啊
先唔理何生何太是否真心愛對方。

但睇何伯係咁話要打門比個女人開餐廳,返珠海發展,又話自己行走過江湖,已經好明顯何生已經比個女人迷暈到痴左線。
何伯第4集 即討區!
https://lih.kg/3696542
流星鎚龍鳳鈪勁過春麗
屌你老母你咁撚垃圾戰鬥力咁撚柒低就唔好出黎吠啦
做反駁隊靠你真係食得屎啦傻閪
除左屌人老母你仲識乜野?又話冇品又話冇孝心又話冇道德
三樣都回撚左你,你回得我一個?
屌你老母你咁撚柒廢就唔好出黎吠啦真係好撚柒,死返去你老母個臭閪幫佢執骨啦傻仔
第一句已經同養兒防老冇關係
下面已經冇咩邏輯性
屌你老母睇電視啦
主持問新何太愛何伯啲咩
點知佢話鍾意何伯對佢好
買好多貴嘢畀佢
咁咪即係愛佢送錢畀佢囉
佢戴啲金手鈪真係肉酸到屌出嚟
又嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞