何伯第三集 即討區!

456 回覆
8 Like 68 Dislike
情人節送 99000 的金器,收走佢間公屋啦
..
好老實講
就係報警都冇用先至報東張閪望
咁即係而家純粹係批判道德問題?
入世未深嘅76歲阿伯?
做佢仔女認真折墮。

4.5球港,畀著係我,就由得個掘金肥閪,慢慢吸乾個天真伯(應該最快兩三年吸盡)等個傻佬餓死前,學埋最寶貴一堂
都唔知有乜好拗銀行都話合法啦,細女拎錢係無問題。死老野而家根本乜都做唔到,咪同大陸婆雙宿雙棲囉,岩晒佢心意啦
要讀到書架咩?轉頭就考個長官黎做
騙子之後 人才黎
等左咁耐點解仲未有
我係何伯女婿 你問我答
我係何伯隔離檔主 你問我答
一式天外飛雞
計埋d現金 應該500萬
隻喜瑪拉雅係真birkin嘅話
我成個手袋食咗佢都得
做男人真係慘 挨生挨死凌晨開工賣報紙
賣足大半個世紀 挨到後生出曬身
死鬼老婆又走得早 冇人關心問候自己
難得遇到第二春 洗下自己錢溝女都要俾網民指指點點
慘過出軌勾二嫂食白粉爛賭

根本香港人就係想逼何伯跳樓
然後身家分俾班後生

根本男人既價值就係付出付出付出
你呢個咁嘅解釋可以套用落任何老人騙案到
投資騙案 ~ 比啲老人家臨死前買個希望姐
公安局大陸騙案 ~ 比啲老人家臨死前買個安心啫
愛情騙案 ~俾啲老人家臨老開心吓

有冇諗過東窗事發 希望變失望仲撚傷
有冇可能真係真愛呢?
都有既 但客觀條件黎講可能性極低
獨醒撚!
得啦,你貴姓啊?最多第時你俾呃身家上電視嘅時候我幫手勸你啲仔女由你死。
好多騙案 人都未見過
大把毒撚 手仔波邊都揩唔到不停課金你唔去屌??

人地乜都做齊 咁恩愛 關你撚事咩??
成日話老人錢容易呃 好多時源頭都係後生唔關心老人
咁人地老人開心咪得囉

退一步 真係驚佢呃身家 大家坐低傾
每個月最多支付3-4萬生活費/照顧費俾佢老公婆生活
(去老人院都要啦)唔係咁樣一鳩調走啲錢不聞不問啊
咁係老既時候啫 何伯後生咪又係不停為仔女付出
仲要5個啊 你叫而家班打壞後生
生一個都話頂唔順啦 真心同情何伯
講大話最高境界係半真半假,不過佢邊一半係真太過明顯
網民
所以咪同情何伯囉 整5件垃圾出黎
臨老仲要食埋老豆副身家
一個月俾番1-2皮洗下都好啊
靠4千蚊生果金 係深圳租樓都難生活
maggie 無理由唔吓呢個袋堅定流嫁
佢唔識H牌咩
真你老母心
發生係你身上時你唔做野係無不孝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞