【Keeps Believing】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXXI

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
咁澳普呢
熱迷算幾好人我地白哥搞鳩佢地龍門佢地都只係屌澳普唔識保護龍門 其他狗竇隊隊都反白
估唔到最尾個個都咁鍾意呢件衫
有冇借阿上位?
哥狗今季聯賽冇贏過普字領隊
佢地贏得10場波已經我很快樂 算謙虛
岩岩過關

因為年度cutoff。630前唔賣人的話,我地630前冇capacity 簽人
630後就冇咩問題
青訓三子都賣得曬兼收到100m的話, 夏天買人budget可以超過200m

青訓三子賣唔夠100m的話, 夏天budget同舊年一樣似200m封頂
熱狗首輪作客無兩隻中堅都3:3鏝
佢地會屌點解無死球教練

佢地而家話會盡力踢好自己場波 我地拎到係我地本事

總體質素屌打某幾隊
lm
季初同季尾嘅鏝係兩隊波嚟
Kiwior嚟?
盧旺達
仲有爽哥做野
球場名得4M?
咁多人屌隊波
其實尋晚睇落我覺得達蛇要球員有心咁踢
明顯拖到節奏勁慢 所有球員都唔會太熱血逼波
正正因為咁 防止係人哋主場有咩熱血衝突時 打氣人哋道氣 (例子就係好似上季對痢記 xhaka 熱血犯規後人哋主場成隊勁熱血)
阿仙奴每次面對呢啲情況都會要平安鐘
反而尋晚咁踢 人哋本身咁踢就係咁踢
唔會打起左佢哋道氣 我覺得係好聰明嘅部署
好似作客熱狗咁 比你上半場炒人3球
人哋主場無面+死敵北倫敦打吡
下半場實chur到你仆街 最後3:2 平安鐘左勁耐
所以唔好就咁睇成場好似踢得麻麻地
其實去到獌主場咁踢嘅話 最後結果可能仲好

明知傻坦針住達蛇 你仲博命死chur 獌
獌成班波真係可能會反撲返你
香港黎講49000同痢狗最低汁
晨早call埋球員返去加操打柒你阿狗
沙包世一
獌真係訓喺度都賺錢
哭緊亞軍喪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞