[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (231)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我一度以為佢有180,所以冇理佢
佢哋一向反精液盃
Respect東方班球迷,幾場落大雨都堅持坐龍門後
米奇老鼠盃
似足班傑童作客要扮主場咩
東方主場傑志作客果陣?
場場都坐隔籬先好睇
連同今仗在內,東方本季各項賽事4次面對「藍鳥」,在90分鐘皆保持不敗兼兩度獲勝,巴科爾表示所有球員一直保持高昂鬥志奮戰,才令球隊有力擊敗強敵:「成功冇捷徑㗎,要贏到傑志呢啲強隊,賽前部署好緊要,球員都要準備好一上場就要同佢哋鍊過,好開心大家終於達成目標,進軍決賽。」

東方到決賽將會面對日前爆冷淘汰理文的深水埗,但巴科爾未敢放鬆,揚言全隊定必全力以赴:「喺足球世界咩事都有可能發生,深水埗上場贏咗理文,證明佢哋實力都有咁上下,所以我哋一定會全力出擊,唔會諗住自己贏硬。」巴科爾又透露自己與東方的合約即將到期,現階段會專注賽事,隨後再處理相關事宜。

足總盃 助球隊闖決賽 巴科爾:唔會睇低深水埗
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240512/bkn-20240512183016661-0512_00882_001.html
東方到決賽將會面對日前爆冷淘汰理文的深水埗,但巴科爾未敢放鬆,揚言全隊定必全力以赴:「喺足球世界咩事都有可能發生,深水埗上場贏咗理文,證明佢哋實力都有咁上下,所以我哋一定會全力出擊,唔會諗住自己贏硬。」巴科爾又透露自己與東方的合約即將到期,現階段會專注賽事,隨後再處理相關事宜。

何唔識寫皓你同我聽住,如果最後莊文歷冇得die for Hong Kong, 我就要你die in Hong Kong
東方同巴老師係咪簽到5月31
正式宣佈
2023-2024港甲聯賽冠軍 駿英九龍城

東方唔續巴老師我會上順德放路由器。
仲未有金東進訪問
哇屌…

脛骨肯撚定斷左
除時腓骨都斷埋
佢夠料上中甲啦
佢喺澳洲係咪重傷過一次?
停10場以上都唔過份
反東算
唔迷柳志成導師了
即係冇錢,咁點踢ACL2 呀

又傷多次…痴撚線

真係退役都似
有ACL2可能會有多啲贊助 又好難講
李文恩留唔住安尼亞係咪要出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞