唔怪得邁亞密係美職榜首

113 回覆
152 Like 25 Dislike
懷疑條友有失智症
傑志今年點攞?
sorly講錯 上年先啱
你d賤種粉睇point睇一半
除左搞得耐

一個阿拉伯盃係國仇家恨打真軍
一個係墨超季初友誼賽性質打

學你地打稻草人
Fifa都認可東南亞錦標賽tim
咁東南亞錦標賽一定高質過阿拉伯冠軍球會盃啦
幾時有認5大聯賽?
我認柒係fifa唔計阿拉伯冠軍數呢樣野姐
等於你地以為洲際冠軍盃係正式賽事 實際系數仲低weighting過歐國盃一樣咁7

而家討論邊個盃重要d同比賽質素高d wor
唔係討論緊邊個盃受fifa認可所以重要d wo

原來美斯粉係弱撚智

如果只係討論認可與否就=比賽質素
咁東南亞錦標賽 南亞錦標賽都高質過阿位伯冠軍球會盃
咁意大利贏 阿根廷個場真係唔計wo

你班老友都認柒左

你地咪又一樣仲吠緊阿拉伯冠軍球會盃唔受fifa認可呢樣野

聽講當你地香港美斯fans係賤種個位球王
贏我隊近廿年最弱荷蘭都係要靠互射十二碼
我認柒係fifa唔計阿拉伯冠軍數呢樣野姐
等於你地以為洲際冠軍盃係正式賽事 實際系數仲低weighting過歐國盃一樣咁7

而家討論邊個盃重要d同比賽質素高d wor
唔係討論緊邊個盃受fifa認可所以重要d wo

原來美斯粉係弱撚智

如果只係討論認可與否就=比賽質素
咁東南亞錦標賽 南亞錦標賽都高質過阿位伯冠軍球會盃
唔夠你地香港ching chong美斯粉失智
唔夠半年又幫年頭撚自己狗嘅所謂球王奶埋袋底泥
我仲諗緊咩叫主役

原來弱智仔抄人comment
打錯字都唔撚改

驫䮾龖龘𤜆牪犇
香港足總盃有49年歷史
傑志攞過7次今年又攞
結論:傑志現役前場主役祖連奴勁過阿朗
世界杯常客點樣唔識
咁巴西排名高,巴甲都可以水平低嘅......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞