[神鋒荷西露]皇家馬德里球迷吹水區(394)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我地贏鏝個時入去睇過下,多謝皇賣左ozil 同神童俾佢地, 有埋唔要後生都俾佢地咁話
維含每人carry半季
但維大戰表現sharp好多
咁輸比含好可惜
真,無可否忍歐聯維成條左路佢玩哂,但一上腦同挑人機個下就
維如果輸都係輸個玩法
淨計球會表現維真係比含更值得拎金球
但格衰人緣差
含2場大戰,1場打止痛針頂硬上,1場腸胃炎岩岩好返操都冇操過俾76 捉落去踢足120分鐘踢到腳軟攬撚住ederson
unpopular opinion: Toni Kroos Ballon d'Or
卻都值得擁有
James Rodriguez Ballon d’Or
支持卻贏歐國拎金球
Cls 輸唔起就報國安 阿狗
上場和已經送返啦打完疤狗keep唔到個勢
其實now係點譯到依個發音利申唔識土耳其文
vvd含brahim同佢都有trademark celebration
上場好似見fran都有?
下季包皮黎埋啲花臣多到一人一個動作
無人撐魯蛇真係哭撚左
今季中堅荒要不是魯蛇定海神針鎮住
仲要大戰連續兩季pocket夏撚

龍門都有個金手套獎爭下
後防真係修橋補路無屍骸
係唔係要學拉膠帶埋刀場場開罐頭先有得爭
中堅就算把喇當年雲迪克無人過到佢拎埋歐聯都無份
今季最有印象係卻老仙人指路比魯蛇入去飛頂
🚨JUST IN: Manchester City are interested in getting Antonio Pintus. @libertaddigital
卻作用點都大過魯,如果剩係睇有咩冠軍,華拉尼18年就金球左啦
平頭師去埋鏝的話,鏝應該10連歐聯冇難度
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞