[神鋒荷西露]皇家馬德里球迷吹水區(394)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
原來多仔輸歐聯決賽仲賺錢過贏

As a sell-on fee in Jude Bellingham's sale from Borussia Dortmund to Real Madrid, the Spanish club agreed to pay BVB $5.38 million if they won a Champions League with Bellingham in his first season with the club.

A further $2.1 million is due to BVB if the England star is selected in the #UCL Team of the Season.

A defeat at Wembley would net BVB $24.2 million. A win would net them $21.5 million. 😅

(H/T: PJ Berger of Sky Sports Germany)
往死裏打
方丈份人好小氣
似9up
我估應該係嘈幾句 唔係真係打交
記者佬特登用fight代替argue
又係疤狗啲on9簽人
爭輸左Endrick特登簽番件Roque
簽隻Estevao/Echeverri好過
簽呢件其實唔錯 係沙維唔用姐
final去邊間吧睇波好

Davies

球迷會好似會包場睇喎
https://x.com/rmadridinfo/status/1789805068763476199?s=46&t=fxobY1WEYJqkpKN6IOb4Ug

安歷狗條撚樣真係明針對踢過皇個啲,棄將25另計
希望出年買左右兩閘,除非打算用華維迪踢閘
安歷狗只係我哋嘅一隻狗
冇join
安歷基自己都係一條25狗
唔洗會員都可以join睇波
條撚樣國家隊揀人都鳩揀
但係佢最大嘅功勞就係送疤出局
依家好似傳沙比 sir想買朗
傳得咁離譜
德甲利記邊出得起份人工除非朗唔收錢做義工
如果朗踢得起 真係大巴大巴煎死件傻坦
兩隻右閘傾緊續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞