到底csl個網jm9

251 回覆
235 Like 24 Dislike
Csl最撚黑人憎係佢夠膽死將月費plan同idd分開收錢
屌佢老母電話約都完撚咗,仲不停收我idd錢
去門市cut又耍我太極,打電話又駁嚟駁去
之後又話要完約先cut到,焗住俾佢收多幾期錢
早排去埋門市再搞一次,遲啲先知cut唔cut到
但點證明?
Csl 東涌線 夠膽死香港至荔景都load空氣 用撚到燥
前排轉咗中移動完全兩個世界嚟
仲有兩年約,究竟可以點提早脫離CSL?
朝早成條港島線係到load空氣
轉台諗住轉csl一定係未用過,用過都知廢
人生用過咁多個台淨係用csl個幾年係因為網絡而好撚燥底
一世都唔會用
打上去報返你喺邊度收得差,我就正正喺公司收得差,佢一 check 地址就知呢個位真係有問題,我餘下半年七千幾蚊合約就咁 term 左,轉去 smartone 每月只係比四百幾 5 張卡
我反而冇事
哂氣
你睇下csl張map
咩legend 都冇
根本你都分唔到某個位有定冇
仲有屯馬線 荃灣西至錦上路中間
次次去到都入左結界咁
其實點解同一個台,同一個位會有人收到有人收唔到?唔係suppose信號係來自同一個基站?定係D plan會分線路?
邊個台好?
即轉
觀塘線露天段 尤其九龍灣其實係咪無台收到
前幾日去沙田係人屋企
自己個5g plan流量多到用唔哂廢事連人地個Wi-Fi
收爆load空氣 垃圾
仲有兩年約
CSL可以喺中環有時都收唔到
到底用CSL嘅人到直今日試過係地鐵上到網未?

利申: CSL用家
我都係sun mobile 上網慢到閪 已經138 一個月plan都係咁
我出隧道彩虹至牛頭角先收唔到,不論人多人少都係咁,入反而成段冇事
收咗車嘅黃金兩小時
Cls收得同30幾蚊sosim一樣差
CSL以後我唔會再用,本來用緊佢個family plan,兩個人用,佢又送多一張話免費嘅SIM卡還可以方便我iPad用之類,成個family plan用到約滿到期我已經帶走咗我個主要用嘅兩個電話號碼去第二間電訊公司,我仲淋完藥之前走去佢哋舖度問有冇啲咩手續要搞佢哋啲員工就答我乜都唔使做,之後到下一個月張單度見到佢收緊我比平時月費仲貴嘅收費,原來係嗰張當初佢話送嘅SIM卡,CSL話因為我冇打去cut呢張SIM卡,而呢張SIM會自動繼約去一個單卡plan係會貴過family plan,又係佢啲員工同我講話乜都唔使做,我先至以為乜都唔使搞,同埋完全完約到過埋最後一日,邏輯上完咗約我唔再用佢哋公司佢哋亦都冇義務再俾任何服務我。我開頭用佢個customer Service whatsapp同佢傾,佢同我講話我要找埋下個月數張單先可以cut。我即刻打去屌佢老母,開頭仲喺度耍我,我叫佢搵個話到事嘅人同我傾,我叫佢唔好浪費大家時間啦呢啲事佢一定處理過好多,佢先至肯免費幫我cut咗佢。之後下個月又再收到張單有十幾蚊隧道費服務費嗰啲,我又要再打去問佢咩事,佢話係cut完嗰個月嘅隧道費服務費之類,我又要屌鳩佢,我連卡都cut咗冇埋用唔到佢嘅服務仲點解收我服務費呢,結果先至死死氣唔收。呢啲咁嘅閪公司又貴又差服務又呃人,借啲意側側膊收多你錢嘅營商手法,呢世我都唔會再幫襯!!
要轉台
太撚廢
Load 空氣扼電就有

Btw 今時今日仲用4g既人究竟諗緊乜,發射站(要租地方擺) /其他人力物力一定過哂俾5g,4g用戶只會慘過食屎,局你升5g,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞