到底csl個網jm9

251 回覆
235 Like 24 Dislike
每日都地鐵油塘去石門,每次坐到大圍之後個網就廢到打唔到機。回程仲正,得大圍至彩虹,牛頭角至油塘有網。
同一段路,繁忙時間仲收得好過少人嘅時間,係隧道入面仲好過出隧道,斷網仲要等勁耐先有返,又冇可能係人多搶唔到network,返工時間點都比學生放學時間多人la,永遠去程係唔會出事

已打算轉cmhk plan,會唔會好D?
會,csl真係廢到on9
仲要又唔係平過人地
csl夠膽死135先比得8g 4g我,我見中移有30g 5G學生plan,先98,我仲唔轉咩,抵咁多
而家直頭cls,早幾年行山全程收到,而家行同一段五,六個位收唔到,平時喺市區都會load空氣,仲要唔係平dklm
東鐵完全用唔到
CSL咩價位plan?
本身諗住數碼通轉過黎csl
5Gplan每個月三百幾gb,四張卡成千蚊一個月,等夠期即刻轉
貴plan都禁屎
Sun mobile 百幾蚊個plan都係垃圾黎 係本區緊係有幾個位一定收唔撚到 地鐵又係
Csl廢到,去個地庫茶樓飲茶人地中移動收爆,我就連網都上唔到,點會差咁遠,真係垃圾到嘔
sun mobile用csl條線,本質一樣,我就係由sun mobile轉csl,冇改善
Clubsim 5g 都好垃圾,伏到爆4g 都不如
Club sim伏左好耐
嗰D plan 數據仲少過儲值卡mysim,sosim
懷疑根本啲電訊商就夾撚埋咁 硬係有啲一間收到一間又收唔到
粉嶺某居苑完全收唔到
個sale屎仲話5g 同1010 csl 無分別喎,我覺得唔係囉
cmhk 東鐵好多站都無訊號
Cmhk 用家表示室內收唔撚到
知咩邊間真係好
CSL係前朝遺物……以前發射站,頻譜各方面都有優勢,自從有咗5g,呢個形勢大逆轉……將來只會差別越來越大……所以我前幾年開始都轉咗中移。
咁係唔係4G冇問題?
老實講一分錢一分貨係要取捨下
我用緊 1010,五張$11xx 又係成日收爆 load 空氣,最大獲係轉完工喺公司收得一格,速度係 4mb
打上去屌佢,佢話係呀呢個位有其他客人投訴過,我地會維修架啦,但等左兩星期都仲係一樣,跟住就再打上去屌佢,最後佢肯幫我無條件終止合約,我呢個星期就轉走

csl 個 cs 係廢嘅,門巿會話睇唔到資料叫你打電話上 hotline, hotline 話佢地唔同部門只可以幫留言比相關部門跟進,呢 d 咁樣的服務又收咁貴,早走早著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞