[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1529)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
笑死即刻 衝出黎,建議geng fans 落閘困住隻癲狗
我咪就係講緊呢條友

唔回引戰狗啦,一陣又唔人話
根本任何係講chovy 入面提faker都係t1死忠

打得勁啲=>咪又係垃圾,拎左造型未,88848,邊有得同faker比

打得7=>果然係垃圾,faker咪敢make play
除左頭兩日30,其他都好近
可能因為無大改meta,依家變左playoff meta演化再演化

最impress 係g2 同今日fnc輸比near airport
一黎老左 佢都4張 二黎剪左個傻仔頭
你話你抵唔抵屌

你真係出哂名
其實你比人屌到上天花板係咪都覺得自己無問題
有問題個個係人地

真係好想識你真人
https://youtu.be/fE-L-aNkOQc?si=rZpe5kyGE-phWukz

當教練讓他選豹女,canyon還在猶豫,往隔壁看當年生死局把花生野區當自己家經濟領先8千還可以帶隊翻盤中路就在自己家,果斷秒選
唔係架

你好care t1 輸比gen 4次架
一講完就88848 / 無skin

Chovy 勁啲你會似爆血管咁tim
嗰APA 打gen /t1 夠唔夠膽咁串?
依家先見到有人改咗我嗰篇肉便器文做GenG
第一次用就燈到贏返
真阿,咁我全身血管都爆晒都得啦
諗起依張
想睇返係邊場 有冇link
如果wunder 仲喺fnc 會點 兩條係咁不斷打字嘴炮?
GenG Ruler
自從呢場之後
Canyon就開始頹
T1 Faker 揭露了十年偉大背後的情感和身體代價
「身體代價」意指因為長期或過度使用身體而導致的負面影響或損害。在這個情境下,指的可能是運動員為了維持競技狀態而長時間投入訓練和比賽,可能導致身體承受的壓力和負擔增加,例如肌肉疲勞、損傷、體力透支等問題。
https://www.dexerto.com/league-of-legends/t1-faker-reveals-the-emotional-physical-cost-behind-a-decade-of-greatness-2716237/

我在MSI 2024 T1隊以微弱優勢戰勝G2 Esports後與Faker進行了訪談,討論了自去年以來戰隊發生的變化。Faker和整個T1在他們於2023年世界賽獲勝前後都經歷了許多事情,而自那時以來的幾個月已經改變了他對生活和職業的看法。
飛老狗 今日又要俾人屌打 廢你就退役唔好成日喺度賣慘得唔得?
老人家要好好保重身體
其實係咁係度「燈」真係會令到T1易啲贏咩
會贏就贏會輸就輸㗎啦
扮反T1你攰唔攰
今日神左應該可以屌打
佢blg粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞