[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1529)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
想知其他比分既賠率係幾多?
PSG送唔送再G2 落去
送到出年會唔會多張ticket
psg似會比g2 d bp玩弄
難啲

G2應該玩換線都玩死psg

詳情睇番og vs fw
估t1 ban波女
blg ban沙雞
然後邊面藍就會搶Tali
多張ticket出去賣笑?
從來無講過引戰狗,你做咩要覆佢
一直都講緊GENG FANS 係我講比賽表現,個別人打得好唔好個陣出黎追住人黎咬,你咪睇番我同光頭巴個對話囉

你地自己班人唔想變罵戰POST 咪自己收儉下 個個引戰PO你都要理你咪好唔得閒,其實你地嘈關我鬼事咩
未睇先估會有cait+lux

物穿cait
但啲人一引戰你即刻可以瀨落漿豬到
雖然Canyon今日送到傻,但花生嘅話應該輸咗
所以我都唔係好明, 今日G5點解要拎AKALI先而唔去搶黑鬼,
如果話想要後手COUNTER, 咁又好明顯333做錯功課
咁用庫奇對算啦
起碼保個後期carry
削左黑鬼招W 減傷率先,加強番佢對線當補償
之後先搞其他啦
不用分得那麼細
你喺度懶公正話咩GEN Chovy fans周圍咬先
今日唔見谷蛇嘅
呢度唔係咁睇
上年一穿四之後買咗棺材收埋自己啦
xayah rakan有冇機會
你一開始唔講GENG粉惡過T1粉係冇野架喎 你冇事呀?
一直都講緊GENG FANS 係我講比賽表現,個別人打得好唔好個陣出黎追住人黎咬

姐係t1 fans咁做就得 屌完仲要gen風扇收儉下唔係個po變成鬧戰po就係還口既gen風扇錯

你都痴撚閪線 不如你直接講gen比人鬧唔準還口好過啦
same
下,咁你班人比人引戰 賴晒落 T1 FANS到,佢提晒CHOVY GENG都重唔屌得阿

人地引戰狗笑你CHOVY 88848之類個陣鬼有提T1咩慢慢屌囉加油屌引戰狗屌大力D
而家ad算有得玩嫁啦
版本換線 經濟都係圍住ad泥做
打唔入係因為啲ad英選出泥前期為主
為左拎線權早成型出唔出大核爆擊裝
先會餓啲坦成左形睇落好肉
但問題唔好講3件坦
4件裝有穿透adc打2件物防裝坦都好費力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞