[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (45)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
諗緊之後二井all in智卡好
定智卡友人各一井好

我手上有31000石 40券
智卡送120抽加埋就有兩井 應該可以四突
我都計緊,6萬石左右,3粒彩凸
目白120+25日抽+粉券湊夠1井就算1粒石都唔想用
用埋個啲2周年乜乜必得券(好似會包埋依個池?)
睇情況先用彩凸
3女神卡就我都係預1井,就算0突我都唔想綁死借卡位,未來做種馬都仲有用
女神馬個半年睇吓有冇老婆抽囉,meta馬好似可以等2.5周年自選(好似係)
暫定係咁先,太遠嘅未來視都唔想諗住,最緊要留多啲石

【【赛马娘繁中服】2周年千里眼、抽卡规划+萌新入坑指南!一起当性价比战士!-哔哩哔哩】 https://b23.tv/bv4GzL7
同路你隻DD幾%
我仲睇返緊上半部加速

輸比2保1

小栗帽從不缺席
單逃比神鷹執雞a2
成個偶像盃棄左
女神盃回唔回歸好
呢一年我反而玩得好開心 我鍾意有多d操作空間 呢兩個杯都fit哂
時間成本唔係問題 因為我唔會搞種馬
聽講女神盃係青春盃2.0 我反而驚會頂唔順
舒服咒死咗個逃馬人
可惜第2發魅惑太遲100公尺先射得出
殺唔切第2個人隻大樹

有冇興趣?
二萬分都冇既後追B帽拎A1 仲要免費單抽SSR 今日夠哂好運
平民戰神帽200超人

靠大樹拎A1隻帽又掛機
淨係開咗招電光+直氣就跑咗去大外
我反而唔鐘意偶像杯
買歌同B95送pt太講運,第一年太常斬馬
對比超巔峰杯係耐d,但有容錯空間
買到道具+有兩三次多彩圈就追得返之前d劣勢
Jordan可以用佐敦又唔用偏偏就用喬登,翻譯到九唔搭八
由第一日玩到兩周年都仲用緊佢 真係戰神
唔鐘意偶像盃 3次A1

一開始幾鐘意巔峰盃 5次A3 1次B2
A2 輸比同級飛鷹 不過總好過輸比19咒馬

輸比ss屌佢老尾
A2 對面先帽秒開2個金技

URA 2/4 A1
春青盃 5/6 A1
巔峰盃 2/6 A1
偶像盃 3/6 A1

春青盃 決賽夠運
巔峰盃卡比較弱 d馬養得唔夠好
偶像盃d馬係養得好 勝率高 但決賽唔多有運

Urara
A3中盤太前,只有直線一氣被殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞