[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (45)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔記得個陣3先定2先1逃
1舖

快撚到
你重要去沙田參賽
贏咗影下d獎品睇睇
懷疑冇人報
報左無回覆

A+公會招人
要求每日打100萬fan屎同登入換鞋
有意加入請留ID

-4 重返A+

無條件
歡迎自行申請

好雞
去日本自己買goods冇咁激氣
對於第1次入馬場嘅我感覺幾好
啲職員幾正式
個福建炒飯食完好C伏
UF5
大腸無緣

A1
個billchan唔知係咪我遇過果個
顛峰杯初期盃賽撞過佢,果陣已經養過萬場
A決抽到佢哋真係心服口服
自帶滿突智帝根爆
我唔服囉
一年半都冇,玩到過萬場,100%都係掛出黎
仲厚面皮去官方比賽

但講多次,唔知係咪同一個人,唔係既話我道個歉先
If you cant beat them join them
明眼人都見到社團百大個啲得罪講句個人覺得依一刻多過30億粉嘅都應該用過掛㗎啦,睇吓會唔會有朝一日官方突擊做嘢囉

利申:開服玩到宜家(青春盃退咗半年)平均平日5場放假10場左右

一定唔會做野架啦,日服都係隻眼開隻眼閉
平時刷粉都由鳩佢,但唔係即時影響到,咁都冇咁嬲

但盃賽呢d係即時性見到個結果
輸比d掛狗真係輸得好唔服

我試過uf4 1300智,初複賽8x%第一
決賽下坡mode搶唔贏ug5 1100智既輸左
咁結果輸左就輸左,除左屌兩句就冇野啦,馬娘就係講運
但再之前輸左俾隻掛狗我就真係唔服
我都係是鳩旦旦繼續輕鬆養馬娘
其實都係睇個人心態,我細個玩Online game都用過腳本外掛自動掛機嗰啲嘅,個影響唔係即時性,但係會有滾雪球效應,好似馬娘咁,我當養種馬好似抽獎抽中你想要嘅種為例,普通正常玩家1日玩嘅時間=10抽種馬,掛機腳本24小時nonstop去養=100抽種馬咁咁你養出嚟嘅戰馬自然個上限就會更加高少少,咁我又唔排除一定有少部份鐵人黐線佬扮工學生可以瘋狂養嘅

我上個魔羯75%都輸咗俾個3x%
URA時代中段已經知道依隻game50%運氣佔比況且隻game嘅所謂PVP系統,有玩過其他就明,馬娘撳個掣背後已經計晒好數鍾意依隻game就係鍾意慢慢育成坐牢嘅感覺
我都唔明外掛做乜
贏都心知唔係靠自己
A1個回報又唔係高,分分鐘d石都唔夠回體
同意玩馬娘係要享受育成個感覺

連續兩個pool第一次單抽出
個外掛我記得URA小北個陣已經存在嗰陣係咪叫細佬
以前Online game個心態係,同敵對玩家爭取時間獲取更多嘅資源,升lv快啲,刷多啲怪刷裝,同人打交,殺人爽等等,但同馬娘用外掛個動機意識好唔同我都唔識講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞