有冇人試過因為準時返工得罪人

212 回覆
1787 Like 18 Dislike
邊度話要型同嘈,人地阻到你出句聲叫個九唔搭八嘅呀嬸收皮一定要大聲?定你仲細小巴都唔敢嗌有落
睇得明又要扮睇唔明
開咗工兩個鐘咋師兄
咁咪鵪鶉細膽,嘈左半粒鐘明明谷住道氣都唔敢叫佢收聲咪阻住要上forum講,同個呀嬸對答都驚,點出黎撈
佢唔係惡
係惡毒
早兩日先屈個同事偷錢
好睬阿頭揸正嚟做嚴查還返個同事清白
個阿嬸周圍唱爭啲害到人水洗都唔清
屌人無後果一早屌咗啦
呢度文化係一有爭執要叫齊全部門公開開會
搵當事人對質三口六面講清楚
咁仲大撚鑊
介懷到工都未放就要攞出黎講都唔敢即刻拍枱叫廢老收嗲
咁依家佢係遲到喎
你驚閪咩
我調番轉,以前有份工辭左職,仲有半個月到,我個pos可有可無,佢地已經無比任何野我做,臨尾個半個月我都係咁遲到
公司d人無理我,知我番多幾日都廢事理。反而個有個清柒潔姐姐係咁同週圍d人講點我可以成日遲到?話遲到咁多但照收人工請我番離做乜
屌 你出聲叫佢咪九唔搭八一定要大聲屌? 佢依家就真係屌左你三十分鐘無後果
人哋阿頭出聲,效果咪仲好過我親自講
我呢邊今日得我同佢兩個人
嘈到上去佢點講都得
而家有埋隔離阿頭同隔離姐姐做證人見到佢自己遲到嘈人哋喎
你知阿頭實出聲? 如果唔出聲係咪全日keep住頭dupdup扮聽唔到
你又唔好計呢d婆那時間
總之我要開檔, 佢唔滿意未投訴

我對清潔阿姐基本禮貌就夠
得你先諗到原來年細就會小巴唔敢嗌有落你童年真係陰功
無話過唔care喎只係無嘈交無意思
原來係你
Kelvin
唔係呀嘛清潔工你都唔屌7返佢
咁禮拜一啲同事返到實會幫我出頭既
佢之前做金手指害人被發現
而家佢喺我呢邊連呼吸都有錯
廢柴一件仲拎上嚟講
理能得佢
你認錯人了
仲要係清潔呢啲既理撚你遲咩
你返黎有清潔就得啦
如果你係遇到啲你唔應佢佢自己收皮你呢個方法係好既,但你都話佢一路係到講講咗半個鐘,呢啲真係要屌㗎
佢一定係果啲欺善怕惡既人黎,你地杯呢啲人唔係唔應佢,係個個都去屌柒佢,屌屌下佢就會覺得返親工就係俾你地屌,咁佢就好快唔做,咁個世界就清靜晒
做清潔嗰啲唔知係本身個人有問題定點
通常啲怨氣都好撚大 少少嘢都屌成粒鐘
你竟然夠薑係連登開post話自己準時返工,但唔夠膽反駁清潔姐姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞