有小小掛住娛樂百分百。。

88 回覆
41 Like 15 Dislike
黃鴻升越黎越重偶像包袱開始唔好睇 btw呢幾年黎講辰亦儒上去果集係難得有得笑既一集

其實兩個都越嚟越有偶像包袱, 冇計大家依家嘅名氣都唔再係當日嗰兩個2打6, 兩個就算後期難得夾埋主持都冇咗以前兩個大細路9up嗰種感覺

以前live 9up都好好笑
但成日講台語聽唔明
黃鴻升越黎越重偶像包袱開始唔好睇 btw呢幾年黎講辰亦儒上去果集係難得有得笑既一集

其實兩個都越嚟越有偶像包袱, 冇計大家依家嘅名氣都唔再係當日嗰兩個2打6, 兩個就算後期難得夾埋主持都冇咗以前兩個大細路9up嗰種感覺

以前live 9up都好好笑
但成日講台語聽唔明

後來連錄播都悶到
以前昆林俊杰唱今天起秋, 以前兩個都好班入面d口臭男同學feel
以前睇小豬d主持司儀skill好垃圾
冇左啦?
記得以前中一日日一放學返到屋企 個frd就會瘋狂轟炸sd啲link黎
雖然把口就話佢煩 但都會㩒入去睇
好懷念以前佢日日轟炸我 宜家冇聯絡了 嗰時幾鍾意小鬼
好開心好多共鳴

小鬼係去到離開前嗰半年先收歛左
好似冇乜偶像包袱咋喎
反而小豬去到10年開始就成日擺大佬款
下個post應該係天才衝衝衝

天才衝衝衝都係小嫻艾利絲主持嗰陣最正 之後已經越黎越頹
下個post應該係天才衝衝衝

天才衝衝衝都係小嫻艾利絲主持嗰陣最正 之後已經越黎越頹

冇撚睇過
08 果陣睇豬鬼2個大細路咁好歡樂
而家新果班咩威廉 wish定shit
你知唔知台灣比得起通告費幾錢一集?
最多咪幾萬HKD比一線

你知唔知小豬去大陸, 百鳩幾萬一集起碼

你話用唔用得著??

我淨係聽過來賓係1350
08 果陣睇豬鬼2個大細路咁好歡樂
而家新果班咩威廉 wish定shit

威廉同敖犬都係隔左好耐先慣, 依家加埋班唔知乜撚嘢入嚟, 不過冇計小豬長期大陸掘金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞