有小小掛住娛樂百分百。。

88 回覆
41 Like 15 Dislike
中學時一放學就翻屋企開YouTube 睇娛百,一唔開心就睇,睇完就開心曬,一開始蝴蝶仲係姐姐時都仲好好睇,但後來冇做姐姐,小鬼又少出現,就冇左個種感覺了 我好掛住,陪伴左我好耐同埋令我鐘意小鬼鐘意左咁耐
小豬小鬼加蝴蝶三個一齊主持最正
單飛比較紅
娛百好撚正!!!
啲片睇到識背 但小鬼走左就冇再點睇嚕
媽!!!!汪大東在我旁邊啦!!
呢段睇幾多次都識笑
豬鬼時期最正(2007-2010), 之後加咗蝴蝶已經冇咁好, 加埋威廉同敖犬之後真係冇興趣睇

依家豬鬼兩個都收收地皮, 小豬都叫喺大陸有得上真人騷做吓小丑, 開吓演唱會咁, 小鬼依家好似直頭摺埋咗咁

最灰都係見到佢兩個反咗面, 曾經有幻想過佢地會去對方嘅演唱會做嘉賓
媽!!!!汪大東在我旁邊啦!!
呢段睇幾多次都識笑

https://youtu.be/I8_CeuY-P7k

呢段真係睇一次笑一次
中學回憶
樓主極之崇台
懷疑樓主一年去12次台灣
下個post應該係天才衝衝衝
佢地開黃腔再加埋佢地兩個啲笑聲 次次都笑到我停唔到 全台灣我諗都冇幾多對主持組合可以好似佢地咁有默契

其實正確啲黎講 喺祝哥走左之後嘅娛百已經唔同哂 搞搞下連單飛比較紅又冇左 甚至小鬼都仲要走埋
小鬼已前幾鐘意佢
但佢真係唔太爭氣做主持係好
但拍戲同唱歌硬係好唔自然個感覺
至於樓主話人奶共 呢點純個人政治取向
無咩好評論
以前係台灣紅左
係娛百都覺得佢有d擺架子
難得係大陸卑躬屈膝由新人開始做起
就完全無以前係娛百做老屎忽既態度
佢係大陸紅左都好 多d人識
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑
樓主極之崇台
懷疑樓主一年去12次台灣

咁台劇台綜真係細個回憶
小鬼已前幾鐘意佢
無咩好評論
以前係台灣紅左
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑

你講緊小豬定小鬼?
小鬼已前幾鐘意佢
無咩好評論
以前係台灣紅左
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑

你講緊小豬定小鬼?

早幾年一早紅透成個大中華,講到去大陸要從頭做起
小鬼已前幾鐘意佢
無咩好評論
以前係台灣紅左
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑

你講緊小豬定小鬼?

一開始小鬼 之後小豬
咪傻啦 小豬果時大陸仲有大把人都唔撚識
黃秋生都唔撚識佢啦
佢去到大陸都係由細做起
佢一過大陸有無一個節目
係比佢擔大旗做主持?
同歐第一樣
小鬼已前幾鐘意佢
無咩好評論
以前係台灣紅左
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑

你講緊小豬定小鬼?

一開始小鬼 之後小豬
黃秋生都唔撚識佢啦
佢去到大陸都係由細做起
佢一過大陸有無一個節目
係比佢擔大旗做主持?
同歐第一樣

佢去大陸唔係做真人騷同埋上去做吓導師教d女跳舞咩?
小鬼已前幾鐘意佢
無咩好評論
以前係台灣紅左
唔洗屈係台灣等死
佢係極限挑戰都好好笑

你講緊小豬定小鬼?

一開始小鬼 之後小豬
黃秋生都唔撚識佢啦
佢去到大陸都係由細做起
佢一過大陸有無一個節目
係比佢擔大旗做主持?
同歐第一樣

佢去大陸唔係做真人騷同埋上去做吓導師教d女跳舞咩?

除左極限挑戰有邊個節目唔係佢擔大旗
小學初中好鍾意睇
高中轉左追康熙來了, 好掛住呀
小鬼冇左之後 睇康熙算
康熙都摺撚埋 bye
黃鴻升越黎越重偶像包袱開始唔好睇 btw呢幾年黎講辰亦儒上去果集係難得有得笑既一集
黃鴻升越黎越重偶像包袱開始唔好睇 btw呢幾年黎講辰亦儒上去果集係難得有得笑既一集

其實兩個都越嚟越有偶像包袱, 冇計大家依家嘅名氣都唔再係當日嗰兩個2打6, 兩個就算後期難得夾埋主持都冇咗以前兩個大細路9up嗰種感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞