悠二 請入 星期二特快訂單

952 回覆
1253 Like 102 Dislike
睇名睇悠二加送按摩推拿陪瞓服務
係咁 成撚日唔應機
我岩岩已經聯絡左樓主
情況係因為張單俾錢個到出現左問題
訂單依然係待付款狀態

因為樓主係用信用卡
而我公司係經paypal 系統付款
正常客人用左呢個方法俾錢 系統係會自動連結返張訂單同埋有訂單編號
而公司網站都會自動轉返為已付款狀態

而在我公司選擇左paypal 付款既話
經我地確認左之後
訂單頁面底部會有paypal 付款呢個制
估計樓主冇起訂單頁面禁呢個制 而直接在paypal 打返我公司資料黎俾錢 所以系統認唔到張訂單

所以最終導致左呢張訂單係仲未處理
因為時間深夜關係 樓主而家未回應我
相關處理同補償方案 我聽日會同樓主夾返
不過特快費用係一定會退返
再另外送貨時間同補償要另外再夾返

最後我會同公司會計同事睇下點處理呢個問題

另外岩岩再check 返
因為應該樓主 唔係直接經我網站黎轉paypal
而係自行直接入paypal 打資料俾錢關係
我見到樓主俾既個筆數同張訂單銀碼唔一樣
所以會計check唔到呢筆數係屬於呢張訂單(有時會計見到銀碼一樣會主動問客呢筆數係唔係佢俾)
所以連結唔到 同銀碼唔一樣關係
會計check唔到數

當然都係聽日會再同樓主夾返處理方法
姐係個on9樓主錢都唔識俾?
我冇咁講
只係誤會左俾錢方法
因為正路係起網站禁個粒paypal制黎飛去paypal 俾錢
而唔係自行入去paypal打資料付款

而我今日冇覆到佢 我都有承認我有一定責任
總之聽日會同樓主夾返處理方案
上面係同返各位巴打報告返情況

所以可以講事件暫時完結
聽日我會第一時間夾返 盡快送返
另外我已經岩岩同左同事講聽日返到公司處理左呢張單先
但有呢個意思?
冇呢個意思
而且其實同類型事件 之前都發生過
當然 極少發生呢個情況
要推
錢都唔識比
不過柒下柒下又R到禮物都唔錯
純粹食花生
留名食花生
原來錢都唔識比 唔怪得係白卡社企到買電腦
唔識比都唔係問題,點解銀碼都可以錯
樓主唔係毒撚,匡智咁解姐
樓主咁撚清高唔要既話可以送俾我
原來係有人懶醒
估唔到劇情咁峰迴路轉
唔跟正式方法過數都算
銀碼都唔啱係咩事

油耳咪𠹌「補償」呀
養西客唔係好事

唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞