悠二 請入 星期二特快訂單

952 回覆
1253 Like 102 Dislike
無俾錢跟乜鳩
估計樓主係“落order”前問送唔送到貨
冇order number前提下 cs邊會答到張order送唔送到
好撚正 自己扣起個fee比錢
信唔過自己跳出嚟嘅網站 要自己入先穩陣
大把人條女甚至老婆都去唔到呢個級數,你咁講得罪好多人
錢都未比
點知個客會唔會忽然唔想買
唔好話樓主潛水
人地唔係死毒撚日日開工好撚忙架
邊得閒上連登應你地班無野做既廢青
如果樓主咁都有禮物收既話 其他大種乞衣下次可以跟住做
再加親自上門ok?
屌係咪分身黎
唔比錢未成立跟乜鳩跟
一彈問下你點解未比錢又比人擺上連登問候
其實依個估計make sense 合理
不過悠二最笨係自己喺TG 做cs
但唔覆機

攪到公司啲同事都冇嘢好跟
一開始串撚到咁
追po 追到笑
Del post啦
加埋扑野
晒左樓主一日大假
login 左paypal ac 之後打賣家username 就可以比到錢
唔講俾錢,送貨條款有講七點後送,而且會收電話,上次八點幾收機,五點幾已經有電話,過大海miss左幾個call勁唔好意思。

樓主話夾左收機日,唔知係咪返夜,定係以為會日間送貨,所以先話要夾放假。一般打工仔應該會夠時間返去收機除非返晏返夜。

另外唔知係咪無check個stage,畀曬錢應該會有改變,如果一路都無變係咪要主動去check?自己之前畀成萬幾都會keep住去check。
下一集出街前都係唔好跟車太貼
起左樓主底,19年勁黃,又供義士去台灣讀書又盛,手足黎,唔好推
收下你把死人口啦
假設樓豬真係就咁打user name成功過數
不過照計樓豬咁死蠢連金額都錯 應該都冇send過數證明俾悠二

變成客明明俾咗錢 但公司冇收過
收你老母
樓主又同你有親啊
即刻同我搭的士上黎親自同你賠罪跪玻璃
你班友仔
btw 樓主下次check 清楚
調番轉wo, family and friend 係比錢果個人比手續費,pay with Paypal 係商家食手續費
咩樓主縮數呀?你搞清楚未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞