[港獨]有冇啲app係專列出中資舖頭

197 回覆
189 Like 9 Dislike
正經post要推

巴打加入乎?

可以,點入

有興趣嘅巴打可以入tg傾
我地好需要識寫程式嘅巴打!
暫時有兩位

建立港獨基礎,由生活開始啊!
https://t.me/joinchat/FhonGENmudgMRoKVgBu1Vg

入咗就爬下文或者睇總結~
唔一定要做野,入來比意見都得架
唔識it會主要做住資料蒐集先,
我會由屋企樓下商場開始
快啲入來啦,有六個人啦!

唔識it, 少行街,不過可以出既話就留意一下,等我John左先都好
建議唔好只用獨派做目標。
因為反中資呢個口號應該有更多支持者,始終有人唔獨而又反共
建議唔好只用獨派做目標。
因為反中資呢個口號應該有更多支持者,始終有人唔獨而又反共

都認同,我諗改名上會傾向中性名。
越多人抗中資越符合獨派利益
有興趣嘅巴打可以入tg傾
我地好需要識寫程式嘅巴打!
暫時有兩位半

建立港獨基礎,由生活開始啊!
https://t.me/joinchat/FhonGENmudgMRoKVgBu1Vg

入咗就爬下文或者睇總結~
唔一定要做野,入來比意見都得架
唔識it會主要做住資料蒐集先,
我會由屋企樓下商場開始
快啲入來啦,有九個人啦!
都歡迎非獨派又想抗中資嘅加入
睇錯專中出鋪頭

都有人反映過
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reimaginehk.directory
呢個有香港啲細舖頭

多謝巴打提供資料
認真想問 有咩方法/渠道可以查到啲舖頭係咩資
有寫過app同網頁嘅初學IT狗 揾緊hobby project做

暫時都係正常途徑,
研究緊點樣查啲細鋪或者冇乜資料嘅連鎖店。
都有特別消息來源。
認真想問 有咩方法/渠道可以查到啲舖頭係咩資
有寫過app同網頁嘅初學IT狗 揾緊hobby project做

IT我直頭零知識
你鍾意可以加入睇睇~
齋比意見都得~
推!

再推~
推!
巴打怕唔怕列哂港資公司之後比人鏟起哂

講真佢地一早知曬咩係中資咩係港資啦
不過呢個我都有擔心過,
但我自己覺得港獨或者非建制未有威脅到佢地要咁做
而如果佢地要做到呢步來打壓,都證明非建制勢力壯大到一個唔驚嘅地步

會唔會好似以前 起你底 果個app 咁比人強制下架
Support 支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞