中国教育專家逼初中兒子親手打爛自己的高達模型

42 回覆
2 Like 18 Dislike
你老咗,我都會為你好,逼你自己打斷技拐杖自己行
細個對自己啲玩具特別珍愛,同大人自己打工比錢買既玩具好唔同
迫佢哋打爛真係會嬲一世
個世界咁殘忍做乜生仔?唔好害人好唔好?
更有唔少女友逼男友,老婆逼老公親手掉自己心愛嘅玩具模型,delelte 珍藏嘅AV

部分就襯老公或是男友唔係屋企就做呢d事
呢條友鍾意9up
唔使同佢認真
佢呢番話,就係用嚟合理化自己嘅行為
就算殺人都可以用呢套理證明自己無錯
堅強啲咪得囉
容忍有限度
堅強唔係大哂
佢嗰種去到最極端就會變成反社會份子
叫啲父母堅強啲接受自已仔女係平庸之人好過啦
做人不鬥廢鬥窮鬥平庸
初中生發起癲上嚟你都阻唔到佢啦,飲我就唔會比把鎚仔佢揸住啦。
趙菊英俾人打柒未
個仔3歲背完150本純英文世界名著、7歲精通四國語言
又同金正恩啲吹水佬一鳩樣
P bandai
背150本書有乜用
唔怪得啦,搞到你瘋瘋癲癲,1日開幾十個po ,精神分裂咁
唔怪得你成日推個老母出嚟俾人屌啦
中國式教育就係培養牛馬,牛馬讀書時期係仲辛苦過打工個陣,唔可以有自由,唔可以有喜好,只能全心去背書做paper,讀書咁撚慘比人打慣都捱得過,咁出黎打工實捱得掂,所以套教育制度就可以培養出一大堆成功既牛馬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞