【加仔:加錢呀⋯⋯】 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾肆伍

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
場場尾段咁park the bus放跑狗防反真係咪撚搞

我寧願Flick波咁踢可能一開段失波之後成場圍攻人都好過踢得咁撚被動

呢個唔係當初中意拜仁慕尼黑嘅初衷。
屌直踩聽日比蝗同事恥笑算。
寧願艾蛇打中堅都唔用靴
難講回塘講真

Flick走幾耐佢兩個就廢咗幾耐
事實上就算去到今日,前場都係得Kane同大梅識組織
Linesman : sor9ly囉
人哋連馬些路講過嘅嘢都可以推翻添
不知幾撚屈機
成日話泰亂殺波成日食牌 但依家搵人殺波都冇
都話賤種
講咗好耐,買個新Thiago 加一個純防中,不過好難搵同高層都唔課金,今日pal踢得好好,只係佢唔夠體能,希望佢慢慢成長
係 呢個第二個缺點
仲搞到艾做埋蛇
laimer 今場有d維度爛仔feel
傾比波一向毒係上半場有諗法不過比人傳唔到,呢個利雲無傾咁好,利雲係fast pass同身位好過傾
結果真係變咗德甲之恥
希望多仔同利華嚟緊決賽爭氣啦
入球數超晒班咁滯啦
再夾多一年傾應該可以的
我都覺得杜曹部署算係咁

以今年隊波咁嘅實力已經差d偷到雞

問題就係賭輸左囉 就柒囉 就要承擔責任囉
要倚賴一個今季啱啱上一隊嘅中場喺呢啲大戰踢足係唔合理
依家個人好唔舒服
一開始輸波都冇嘢
kane同利雲風格唔同好難比較
下...射咗波了
輸波心情咁撚曳都唔射波先會比同事笑啦下話
夢回17-18
如果我地黑哨贏
我都會講 決賽已入 理撚得你
個個都一定幫自己邊
只係差在會唔會無品出公海指鹿為馬者
帶返你地件杜狗返倫敦,比你地水左我吹奏佢一場
杜狗教左1季半唯一拎得出手竟然係佢第一場4:2多狗)
差好遠啦,拉馬點同Vidal比,有遠射,頂波,南美佬連人剷波,又有身型,有時又交到啲靚波
其實佢都係Flick波先咁撚勁

無記錯好似尼高高華年代佢先真正稱得上carry

當然佢實力我唔會質疑 但條友傷病史唔會令人好放心咁依賴佢 所以我覺得唔洗太overrate佢

而的而且確哥係費手上係一個全能中場 費二季仲要有killer pass 甘就玩到又入波 出波又多玩法 個時嘅呢對duo係我心目中都排得幾高
拜仁係要冠軍唔要懦夫,除非你手牌爛到高華個陣咁,老弱病殘,仲要作客踢全盛利狗,咁你龜住守我冇意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞