【加仔:加錢呀⋯⋯】 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾肆伍

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
拿咪做到 3後用迪/帕華 包烏
費嘅話 真係唔太睇好 除非換防中
嘈嚟唔會有結果 對面又多人 絕對無意義
不過Flick都有啲缺點 死用muller 冇態照用
不過算 無人完美
湯馬士梅拿:「Marciniak (球證)?佢連片都冇睇,佢都冇俾機會自己去再睇多一次。」
「這種情況下實在太奇怪了,點會吹得咁快㗎?呢啲事情成日都喺馬德里發生。」
「我幾年之前都經歷過啦,C朗拿度入嗰兩球啊,只不過當時未有VAR。」
- - - - -
迪列冶:「旁證同我講對唔住,我犯錯了。」
「實在太遺憾了…」
*反而想知個犯錯係因為太早舉旗定係冇越位呢?😂
#拜仁慕尼黑 #湯馬士梅拿

恭喜大家獲得旁證的道歉
同公海講都晒鳩氣
如果相同場境應用返自己對波又咪係嘈一大餐
不過對唔住 應該冇咩可能 佢地仲有四個球證幫手
咁利雲要退落嚟都好合理

個陣最trigger到佢都係想簽夏蘭特
始終永遠唔會知個高齡前鋒仲玩到幾耐
漢老當年坐監其實仲有冇決策權
沙比/高普/施丹已經講咗唔嚟, 如果連Flick都唔返嚟嘅話唔通要硬食摩佬
費拎住哥甘泰橫掃歐洲

之後冇泰其實都唔太影響佢套波運作 贏三冠決賽之前其實泰都傷咗好耐
點都有嘅
之前拜燈有個po講過漢尼斯坐緊監嗰陣同哥狗就住無鋒與否好似嘈過
其實我覺得利雲走對大家都好

佢想要新挑戰+佢有講本身都想拜仁簽到夏撚+佢依家年紀都開始走下坡

其實走左之後佢好多訪問都睇得出佢都對隊波好友感情
用摩佬我真係唔睇算

有部署咁場場好似今場咁俾人SM真係咪搞我
其實係 喺狗竇大家明大家就算了
我認同

只係利雲實在太撚勁,強如傾都唔能夠完美接軌
一句講哂

Hansi Flick please come back
其實直到加仔入波果刻部署都冇問題
係之後智能叛變咁
佢走果季唔係話傳緊老婆學西班牙文定搵屋咩
傻靴係當年傷太勁啫印象中
佢好返之後bench咗幾場都開始出返佢
費返嚟嘅話 高層要清人 特別係 7 8 前朝功臣 費一定想留 但已經回塘
利雲呢啲唔會搵到100% 傾已經好好
球證旁證開聲話自己做錯決定
所以我幾時都話,講咩公道講咩球例
你睇吓人地,贏咗就係大撚曬嘅
但踢咗咁多年有感情都正常
但係得佢識用梅拿除非打電話叫老希返嚟
但係泰無論八強 四強 決賽都好有用

我一路都覺得自從泰走左之後我地個中場就弱左好多

快速串連 創造力 長傳 突破都無乜

依家覺得pal laimer好就係
laimer夠快可以中場突破
pal有長傳

反觀甘 哥平時主要都係控制節奏踢陣地
你地炒勁我地果年我地一齊傾波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞