多倫多光天化日被打劫

254 回覆
149 Like 10 Dislike
女人真係,俾人打劫都要反抗
可以屌政府但係唔可以屌猶太人
第一日上連登?
有槍權嘅重要性。
好彩唔係印度人黎唔係就係車cam面前就地淨化
美麗新
日日打份下欄工為兩餐仲邊得閒理新聞
揸槍尋仇/打劫就唔犯法. 自衛就謀殺要坐監
好多人都係咁
香港衰話外國都係咁會比人話臭蟲論
但外國衰既時候佢地又會話香港都係咁
加拿大就收皮啦,咁左膠既國家你點自衞都係你重罪,仲要你係左膠最憎既Asian,人地係最高尚既黑人
就當你無罪,自衛打傷個黑鬼,佢之後咪搵幾件gang friend黎你屋企尋仇/BLM示威
有時覺得美國分分鐘仲撚安全
90%黑鬼匪徒見你出槍都係走,9%會開槍但槍法屎過白兵結果比受害人反殺

黑鬼咁撚大隻又跑得,Asian鬥槍劣勢少過鬥刀
老老實實,我真係唔明點解言論自由同好治安硬係唔可以一齊有
全世界真係得瑞士盧森堡民極少數天選之國可以both
但兩樣野明明無衝突
宜家仲唔考,liberal 連任肯定禁埋restricted pal
Antique可以,牌都唔洗
搶劫post incoming
delulu is the solulu
幻想自己變成受害者

邪教勢力果然係醒目嘅
洗頭水 當你搶夠十箱搶撚到手殘 先分拆到幾蚊落袋
多倫多有廣東話電台?
加紙喎
班長官仲夠膽話將車匙放近大門
有賊爆入嚟嘅話輕鬆啲偷走㗎車就唔會傷害你
癡撚線國家
衰撚到翻咗第三世界咁
唔好意思啊傻閪依個世界上,冇任何一個國家係完全言論自由,包括你所講嘅瑞士同盧森堡,你唔識呢就多啲讀下書。任何言論自由都會有下限

言論自由只不過係拎嚟俾你班移民撚同埋黃絲打飛機既說話黎即係移民讚你兩句叻仔咁解

至於治安就真係純粹笑鳩你,為咗所謂唔存在嘅言論自由,走去一個治安咁高質嘅國家

我唔同你,我仲生活緊喺香港,我依邊言論仲封鎖緊,我都仲係唔夠膽岀街屌李家超老母,但係至少仲夠膽出夜街
女人遇到咩都淨係識嗌
又係黑鬼 人類曱甴
做咩開車唔鎖門依家d 車唔係全部自動鎖架咩
全世界都有架啦
壞人唔會用正途買槍,但班左膠走去禁正常人經正途去入手槍械保護自己
No logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞