多倫多光天化日被打劫

254 回覆
149 Like 10 Dislike
5毛狗
你老母冇生意啊?你咁努力幫佢拉客既
過主啦
咁講個選舉制度都玩左咁多年
無得怪人嫁bo
T車未偷唔到
我地係靠自己能力成功遠走
考10分同個考80分既講大家都唔係滿分,一樣組
靚唔靚女
冇比班黑腸強制性交中出咪算好
咁就唔好話係多數加拿大人揀自由黨出黎
明明自由黨就得唔到多數支持
仲要呢2屆都係最低得票率執政,只可以話佢有運先可以做到咁耐
With 33.12% of the vote for the Liberal Party, led by incumbent Prime Minister Justin Trudeau, the 2019 election ranked second (with the 2021 federal election ranking first) for the lowest vote share for a party that would go on to form a single-party minority government.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Canadian_federal_election
https://nationalpost.com/news/politics/election-2019/canadian-federal-election-2019-liberals-justin-trudeau-win

btw之前杜魯多話2019年會改選舉制度,但選完就冇左呢回事
https://nationalpost.com/news/politics/trudeau-abandons-electoral-reform-promise-to-change-voting-system-in-time-for-2019-election
知唔知醜呀
80分

我係你就靜靜地,柄埋一二邊啦

係個冇啖好食治安又差又冇街行仲要受盡歧視既鬼地方,日日拎住自由自由依句野黎洗自己腦

係呀,你住緊天堂,食多兩嚿麵包啦

我準備落街食垃圾食物啦
我幾時成為左美國人自己都唔知
住附近嘅老人家大部分都係依到聚,好擔心佢哋
加拿大人明知係咁都唔做d野 咁都唔關佢地事?
好似以前選區議會咁

你贏到仆街咪又係得一席
去到有一次d人識玩咪
加拿大係美國其中一個洲你唔知咩
少柒
班監躉先走得最快
你話啦 你走轉Markham Costco 就知
話你跌左野一向下睇就拉你出黎
利申 Model Y撚
洲你老母 殖民地咋
好撚簡單,因為佢係垃撚圾廢柴。去到外國乜撚都唔係。只可以喺香港呃飯食
幾時換政府班子?
多咗好多大陸人啦,有海底撈,太二酸菜魚
May be next election. I think Justin may step down before that.
如果你一路開住PIN to drive設定
開車門之前熄車…
咁佢搶埋你電話/匙卡都開唔撚到(好似係除非唔係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞